Наши партнеры

MenuOptakt: Arsenal – Manchester United

Engelsk fodbold

Rundens topbrag i Premier League står mellem giganterne Arsenal og Manchester United. Begge hold er kommet godt fra start, og er således henholdsvis nummer et og to i tabellen. Disse opgør er normalt garanti for god underholdning, og dette ændres der næppe på i denne kamp. Vi har set nærmere på de to hold inden opgøret.

Arsenal har lagt ud som lyn og torden. Tabet af Thierry Henry har næsten kun gjort holdet stærkere, og de unge spillere har vist, at de indtil videre har det der skal til. Ikke et eneste nederlag har The Gunners måtte notere. I ti kampe er det blevet til otte sejre og to uafgjorte. Senest var holdet på besøg på Anfield, hvor de klarede uafgjort i en kamp mod Liverpool, som de med lidt mere held godt kunne have vundet.

Manchester United fik en lidt halvskidt start på sæsonen med et par skuffende resultater, men derefter er det kun gået én vej. Holdet er blevet bedre og bedre, og har vist den styrke som de havde i den forgangne sæson, hvor de vandt mesterskabet. I sidste kamp gik det ud over Middlesbrough, der blev sendt hjem fra Old Trafford med et nederlag på 4-1.

Det er altså to hold der i øjeblikket ikke ser ud til at kunne slås. Hjemmeholdet må til opgøret se bort fra angriber Robin van Persie og forsvarsspilleren Philippe Senderos. På trods af dette har Arsenal-manager, Arsene Wenger, stor tiltro til sit hold, som han mener, har forbedret sig siden sidste sæson.

”Vi tabte point til hold i den anden ende af tabellen. Men i denne sæson har vi virkelig forbedret os. Jeg har stir tiltro til mit hold, og det håber man kommer til at kunne se hvorfor i morgen,” udtalte franskmanden ifølge Teamtalk.com.

I United-lejren kan manager, Alex Ferguson glæde sig over, at Louis Saha og Michael Carrick er tilbage i truppen til weekendens store kamp, hvor det skal blive spændende at se, om United bliver det første hold i denne sæson til at give Arsenal det første nederlag.

Forventede startopstillinger:

Arsenal: Almunia – Clichy, Touré, Gallas, Sagna – Fabregas, Eboué, Flamini, Hleb – Adebayor, Walcott.

Manchester United: Van der Sar – Brown, Ferdinand, Vidic, Evra – Hargreaves, Giggs, Ronaldo, Nani – Rooney, Tevez.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Arsenal har set utrolig stærke ud indtil videre, mens United efter en lidt skuffende start også er helt med oppe i toppen igen. Vi tror, at vi får en meget tæt og seværdig kamp, som vil ende med en pointdeling. Vi tipper et 2-2-resultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu