Наши партнеры

MenuOptakt: AGF – SønderjyskE

Dansk fodbold

AGF har tabt de seneste tre SAS Liga-kampe efter de havde fået en fremragende start på sæsonen, men siden da er det gået ned ad bakke for århusianerne. Gæsterne SønderjyskE kommer til NRGI Park med en frisk sejr på udebane mod FC Midtjylland og sønderjyderne har generelt klaret sig godt indtil videre i SAS Ligaen.

Hjemmeholdet har vanen tro ambitioner om at komme tilbage i toppen af SAS Ligaen, hvor de selv mener de hører hjemme. Det startede også godt dem i starten af sæsonen, men efter landsholdspausen i forbindelse med kampene mod Portugal og Albanien er det gået ned ad bakke med tre nederlag på stribe til Brøndby, FC Midtjylland og Esbjerg.

En af sæsonens profiler for AGF er Michael Lumb, der af mange spås til at være landsholdets kommende venstre back, forventer en svær kamp mod SønderjyskE.

”SønderjyskE er et svært hold at spille imod, og de har jo fået skrabet en del point sammen, så det bliver ikke nogen let opgave,” siger han til Århus Stiftstidende.

”Vi skal finde frem til det spil, vi leverede tidligere, og så er jeg sikker på, at vi har et stærkt nok hold til at slå SønderjyskE,” lyder Lumbs vurdering af kampen.

Ikke mange havde forventet SønderjyskE ville være at finde i SAS Ligaen i den her sæson, men lykkedes for holdet fra Haderslev. I sommerens transfervindue valgte klubben at sælge holdets helt store profil Ken Ilsø til FC Midtjylland, men det har ikke betydet at resultaterne er udeblevet. Pt. er SønderjyskE at finde på Superligaens niendeplads og det er endda bedre end i sidste sæson, hvor på papiret havde et bedre hold med Ken Ilsø i spidsen.

Gæsterne ser det som en fordel, at AGF er inde i en dårlig stime med nederlag i de seneste tre kampe.

”Helt sikkert. Det er altid sværere at spille mod et hold, der strutter af selvtillid, og det gør de formentlig ikke efter tre nederlag på stribe,” siger SønderjyskE’s assistenttræner Ole Schwennesen til klubbens hjemmeside.

AGF er op til kampen ramt af to karantæner til Frederik Krabbe og Anders Kure, mens de også må undvære skadede Mark Howard, Kim Madsen og Ulrik Lindkvist.

Noget bedre ser det ud for SønderjyskE, der blot må undvære to spillere. Det er Michael Larsen og Sedin Alic, som begge er skadet.

Forventede startopstillinger:

AGF:

Rasmussen

Nielsen – Thomasen – Gjessing – Lumb

Poulsen – Lucena – Povlsen – Feilhaber

Rafael – Graulund

SønderjyskE:

Outsted

Østli – Ottesen – Egholm – Halle

Bertolt

Thomsen – Hansen

Kjærulff

Fabricius – Agger

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Selvom AGF har tabt de seneste tre kampe, så vil de gøre alt for at slutte godt af inden landsholdspausen. SønderjyskE lukker generelt ikke mange mål ind, men Rafael og Graulund har vist sig at være farlige foran mål. Derfor tror vi, at hjemmeholdet vinder kampen med 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu