Наши партнеры

MenuOptakt: AGF – Silkeborg IF

Dansk fodbold

I aften er der dømt lokalbrag, når ligaens spydspids AGF på hjemmebanen NRGi Park, tager imod oprykkerne fra Silkeborg IF. Gæsterne har vundet flest kampe af de seneste indbyrdes møder. Silkeborgenserne har dog ikke vundet i deres seneste tre opgør i SAS Ligaen.

AGF har været utroligt godt spillende i denne sæson. Holdet ligger på førstepladsen og er endnu ubesejret i SAS Ligaen efter fem kampe. Senest besejrede man FC København med 1-0 på udebane, mens man runden forinden vandt 2-1 mod oprykkerne fra HB Køge.

I aften skal holdet møde det andet oprykkerhold Silkeborg IF. AGF’s midtbanespiller Jerry Lucena forventer en svær opgave.

”Jeg forventer en svær kamp igen, som sidst på hjemmebane mod HB Køge. Vi står som favoritter og skal skabe kampen, men det tror og håber jeg også, at vi kan. Men vi ved, at de har en klog træner, som helt sikkert har kigget efter svagheder, som kan udnyttes taktisk. Men vi har en stor tro på egne evner, og jeg tror på, at vi kører sejren hjem,” fortæller Lucena til klubbens hjemmeside.

Gæsterne fra Silkeborg IF har ikke vundet i deres tre seneste opgør. I deres seneste kamp, som blev spillet på silkeborgensernes hjemmebane, led man et nederlag på 3-2 til Esbjerg fB.

Silkeborg IF’s cheftræner Troels Bech glæder sig til kampen og forklarer samtidig, at det største pres ligger på hjemmeholdet.

”Vi må erkende, at vi er underdogs på udebane mod AGF, men det behøver ikke nødvendigvis at være en ulempe for os. Alt andet lige er der større forventningspres på AGF end på os, og uret vil tikke mest i vores takt,” siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Hjemmeholdet må se bort fra Dan Thomassen, som har forstuvet sin ankel. Alexander Jackson Møller vil træde ind i stedet for Thomassen. Derudover er holdet uden Kim Madsen, Niels Kristensen samt Ulrik Lindkvist, som alle er langtidsskadede.

Silkeborgs Henrik “Tømrer” Pedersen er ude med en skade, mens Thomas Hansen afsoner karantæne i dagens opgør.

Forventede startopstillinger:

AGF:

Steffen Rasmussen

Frederik Krabbe – Alexander Jackson Møller – Anders Kure – Michael Lumb

Jeremiah White – Kasper Povlsen – Jakob Poulsen

Jerry Lucena

Peter Graulund – Nando Rafael

Silkeborg IF:

Lasse Heinze

Christian Holst – Jim Larsen – Simon Jakobsen – Steven Lustü

Frank Hansen – Martin Ørnskov – Christian Holst

Jesper Bech

Rajko Lekic – Kaimar Saag

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Hvis man kigger på holdenes seneste ti indbyrdes kampe, har Silkeborg vundet seks gange, mens AGF har vundet tre gange, og den sidste affære altså er blevet uafgjort. Sidst de to hold mødtes var tilbage i februar måned 2008 i en venskabskamp, hvor AGF vandt 1-0 på deres hjemmebane.

I den sidste betydningsfulde kamp vandt Silkeborg hjemme 1-0 i SAS Ligaen. Dette var helt tilbage i marts måned i 2006.

Men tiderne har ændret sig drastisk, og AGF’erne spiller i denne sæson deres tredje SAS Liga-sæson i træk. Dette har betydet, at holdet har fået et mere sammentømret mandskab, og selvom resultaterne ikke altid har været overbevisende i denne sæson, sidder holdet uden tvivl med favoritværdigheden i dag.

Vi tror, at AGF vil vinde 2-1 på deres hjemmebane i aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu