Наши партнеры

MenuOptakt: AGF – Randers FC

Dansk fodbold

Søndag eftermiddag gæster Randers FC NRGi Park, hvor AGF venter. Dermed bliver der tale om et lokalderby mellem to mandskaber i midten af tabellen.

Lokalbraget mellem AGF og Randers FC bliver en stor udfordring for begge cheftrænere. De får nemlig begge deres officielle debut i trænersædet i eftermiddag.

AGF’s nye cheftræner, Erik Rasmussen, er meget spændt på kampen, og han siger følgende til klubbens hjemmeside:

“Jeg er meget spændt – vel vidende at forventningens glæde som regel er den største. Vi har en god trup med store individuelle kvaliteter. Det har opstarten vist mig, og jeg har tillid til, at de spillere, vi sender på banen, vil gøre deres ypperste for at løse opgaven.”

“Randers har et rigtigt godt hold. Stærkt besat på de første 11 pladser, men hvis de får fem-seks skader, som vi har nu, knækker det lidt for dem. Vi har en bedre bredde. Men når de stiller i stærkeste opstilling, er de gode. De har især en skræmmende god offensiv – og dygtige backs til at gå med frem og servere boldene for angriberne.”

AGF indtager femtepladsen, og de er ubesejret i deres seneste to ligakampe. Kronjydernes statistik er derimod ikke faretruende. Holdet ligger på syvendepladsen, og de har således ikke formået at vinde i de seneste fire kampe i ligaen.

Randers FC’s nye mand i trænersædet hedder John “Faxe” Jensen. Han ser ligeledes frem til opgøret, der byder på mange store udfordringer.

“Jeg ser kampen mod AGF som en utrolig spændende udfordring for os. Der er tale om den første betydende kamp i næsten tre måneder, og det er jo altid specielt, når der er tale om en kamp med point på spil, med mange tilskuere og ikke mindst, at det er et lokalopgør,” fortæller John “Faxe” til klubbens hjemmeside.

AGF må undvære Anders Kure, som har karantæne, mens Thomassen, Madsen, Lumb, Kristensen, Kapidzic samt Budtz udgør skadeslisten.

Randers FC må se bort fra den tidligere AGF’er, Tobias Grahn, som har fået karantæne efter et klammeri med Viborgs Ralf Pedersen i en træningskamp. Kronjydernes skadesliste er dog helt tom.

Forventede startopstillinger:

AGF:

Steffen Rasmussen

Ulrik Lindkvist – Mark Howard – Jens Gjesing – Arthur Sorin

Kasper Povlsen – Jerry Lucena

Jeremiah White – Jakob Poulsen – Davit Devdariani

Peter Graulund

Randers FC:

Stuhr-Ellegaard

Allen Olesen – Ahmed – Da Cruz – Jan Frederiksen

Søren Pedersen – Møller Petersen – Tidiane Sane

Søren Berg – Marc Nygaard – Beckmann

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Med to nye cheftrænere i stolene, samt nogle veloplagte spillere, som vil ud og demonstrere deres kvaliteter efter en lang vinterpause, regner vi med, at lokalbraget bliver en underholdende affære. Man må dog også erkende, at AGF’s trup er svækket, og derfor tror vi, at Faxes tropper trækker det længste strå, og vinder 2-1.

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu