Наши партнеры

MenuOptakt: AGF – HB Køge

Dansk fodbold

Søndag eftermiddag gæster oprykkerne fra HB Køge AGF’s hjemmebane NRGi Park i et opgør, som kan betegnes som et top-mod-bund-brag, på trods af, at vi kun et nået til fjerde runde.

AGF har fået en formidabel starte på denne sæson, hvor man har kunnet notere sig to sejre samt en enkelt uafgjort i de tre første kampe, hvilket betyder, at holdet i øjeblikket befinder sig på andenpladsen, eftersom FC Nordsjælland vandt 3-0 mod Silkeborg IF lørdag.

AGF’s sidste opgør mod OB, som blev beskrevet som et topopgør, blev efter slutfløjtet udpeget som sæsonens mest underholdende kamp blandt eksperterne. Fra kampens start var der tænding på, og ingen af holdene virkede på noget tidspunkt trætte.

Århusianernes Jakob Poulsen scorede det første mål, mens OB fik udlignet to gange efterfølgende ved Peter Utaka og Njogu Demba-Nyren, mens Johan Absalonsen blev sendt tidligt i bad med omkring en halv time tilbage. Fem minutter før tid fik AGF’erne udlignet til slutresultatet 2-2.

HB Køge har derimod fået sin sag for i den bedste danske række, SAS Ligaen, hvor holdet allerede har lidt mange store nederlag, og derfor har måttet tage imod mange knubs. Holdet lagde ud med at spille uafgjort med Silkeborg IF, mens man siden hen er blevet ydmyget af først FC København i anden runde med 7-1, samt AaB på HB Køges egen bane med et knusende 5-0-nederlag.

AaB gjorde kort proces, da de allerede var foran med 3-0 efter blot ti minutters spil, hvorefter Kjetil Wæhler kunne nette til 4-0 kort før pausefløjt. I anden halvleg kunne Daniel Fredheim Holm slå storsejren fast i det 82. minut.

HB Køges målmand Lars Bjerring lader sig ikke umiddelbart skræmme over AGF’s placering i toppen.

“Jeg ved ikke, hvor meget man skal lægge i, de ligger nummer ét. Jeg tror ikke, man kan regne med det så tidligt. Men AGF er en stor mundfuld, specielt på hjemmebane, hvor de er godt kørende. Men vi skal kigge på os selv og minimere vores fejl,” sagde HB Køge-keeperen i fredags til Tipsbladet.

HB Køge-cheftræner Auri Skarbalius kan glæde sig over, at have en skades- og karantænefri trup.

AGF’s cheftræner Erik Rasmussen har været tvunget til at foretage en række udskiftninger i sin trup.

Talentfulde Casper Sloth, som spiller på midtbanen, kan få sin debut for klubben i en alder af klub 17 år, mens også Alexander Jackson Møller og Sanel Kapidzic er nye i truppen i forhold til den sidste kamp mod OB.

De skal erstatte Mark Howard, som har pådraget sig en skade, samt Lars Pleidrup, som i går trænede med på reserveholdet, mens Peter Graulund er ude med en karantæne.

Samtlige af de unge spillere starter dog på bænken, idet de alle var med i lørdagens kamp for AGF’s 2. divisionshold

Forventede startopstillinger:

AGF:

Rasmussen

Krabbe – Thomassen – Kure – Lumb

Poulsen – Lucena – Feilhaber – Devdariani

Rafael – Williams

HB Køge:

Bjerring

Arlofelt – Christoffersen – Christensen – Nielsen

Andersen – Kronborg – Madsen – Trinidade da Silveira

Ake – Toft

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Kampen spilles i smilets by, Århus, og hjemmeholdet og dets fans har sjældent været så optimistiske som det er tilfældet i disse dage.

Vi tror derfor heller ikke, at værterne vil skuffe AGF-tilhængerne, på trods af, at angrebsprofilen Peter Graulund har karantæne. Vores bud vil være, at HB Køge må se sig slået med 3-0, og AGF’erne dermed vil holde nullet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu