Наши партнеры

MenuOptakt: AGF – FC Nordsjælland

Dansk fodbold

Sidste kamp i SAS Ligaens 13. runde spilles mandag aften på NRGI Park, hvor AGF tager imod FC Nordsjælland, som før kampen ligger placeret på tiendepladsen, mens hjemmeholdet ligger på en solid sjetteplads.

I sidste spillerunde var AGF en tur i Haderslev, hvor de mødte regionshold, SønderjyskE, der overraskede AGF ved til sidst at trække sig sejrrigt ud af kampen med en sejr på 1-0 via en scoring af Kenneth Fabricius i kampens døende minutter.

Selvom AGF tabte mod SønderjyskE, mener Erik Rasmussen, at holdet fra Smilets By skal fortsætte takterne fra den kamp.

”Vi skal holde det spillemæssige niveau, vi viste mod SønderjyskE. Vi har efterfølgende set kampen tre gange på DVD, og det har kun bekræftet os i, at vi alt andet lige leverer en god præstation – en af de bedre i efteråret. Vores kombinationsspil fungerer rigtig godt, og det samme gør vores presspil. De takter skal vi også have frem mod FC Nordsjælland,” siger han til agffodbold.dk.

De sjællandske gæster mødte sidste lørdag OB på hjemmebane, hvor det blev til et nederlag på 2-0. Generelt set er FCN også inde i en dårlig formkurve i SAS Ligaen med fire nederlag i de seneste fem kampe i SAS Ligaen. FC Nordsjællands seneste sejr i ligaen stammer tilbage fra den 12. september, hvor de på udebane besejrede FC Midtjylland med 2-0.

De manglende point i SAS Ligaen har cheftræner i FCN, Morten Wieghorst, også bidt mærke i og håber på at hans hold vender bøtten i Århus.

”Vi ser meget frem til kampen i Århus og går ind til den med optimisme og for at komme tilbage på pointsporet. Uanset, hvordan vores formkurve ser ud, så må man aldrig blive bange for at spille kampene, og stemningen er i stadig god i truppen på træningsbanen. Så vi har ingen grund til ikke at glæde os til en spændende kamp mellem to hold, der i den grad begge har brug for point,” fortæller Wieghorst til FCN’s hjemmeside.

Hjemmeholdet mangler til kampen Anders Kure, Mark Howard, Anders Nielsen, Ulrik Lindkvist, Niels Kristensen, mens FC Nordsjælland må se bort fra langtidsskadede Simon Richter.

Forventede startopstillinger:

AGF:

Rasmussen

Krabbe – Gjessing – Thomassen – Lumb

Poulsen – Povlsen – Lucena – Feilhaber

Rafael – Graulund

FC Nordsjælland:

Novakovic

Kildentoft – Kibebe – Bjelland – Cagera

Bernier – Stokholm

Lawan – Christensen – Petersen

Bille

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold er inde i en dårlig stime i SAS Ligaen med hver fire nederlag i fem kampe og det er derfor vitale point, som står på spil på NRGI Park. AGF spillede en god kamp imod SønderjyskE i sidste kamp, men de fik ikke valuta for den i form af tre point.

AGF’s gode spillemæssige kampe mod SønderjyskE gør, at vi tror AGF vinder kampen med 1-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu