Наши партнеры

MenuOptakt: AGF – Esbjerg fB

Dansk fodbold

Torsdag aften tørner AGF og Esbjerg sammen i Århus i en kamp, hvor ingen af holdene sådan rigtig har noget at spille for. AGF ligger solidt placeret i midten af tabellen og Esbjerg ser endelig ud til at være sluppet definitivt væk fra stregen.

AGF gæstede i seneste runde AaB, hvor det blev til et enkelt point. Århusianerne kom ellers i front kort efter pausen, men på flot brasiliansk manér lobbede AaB’s Caca flot bolden over AGF-keeperen til slutresultatet 1-1. Målscoreren fra AaB-kampen Jakob Poulsen siger til klubbens hjemmeside før kampen mod Esbjerg:

”Ove er god til at organisere et hold, og de har fået skrabet det nødvendige antal point sammen til at redde sig fri af nedrykning. Deres forår er helt klart godkendt. De spiller med god selvtillid, og der venter os helt sikkert en vanskelig opgave. Men det er en kamp, som vi bør og skal vinde.”

Den nuværende AGF- og tidligere Esbjerg-spiller Jerry Lucena, udtaler sig ligeledes før Esbjerg-kampen:

”Jeg forventer en hård fysisk kamp inde i det centrale område. Jeg er lidt spændt på, hvordan EfB stiller op, nu når Jesper Jørgensen har karantæne”, siger Lucena, der tror på, at den fysiske formåen kan blive udslagsgivende. ”

”Fysikken kan meget vel komme til at spille en afgørende rolle for kampens udfald, men jeg håber og tror på, at vi kan tilspille os det samme overtag, som vi havde i den forrige kamp på Blue Water Arena. Jeg synes, vi var klart bedre end EfB.”

Esbjerg tog i seneste runde hjemme imod titelaspiranterne fra Brøndby. Esbjergenserne havde på forhånd, rent statistisk, taget på de blå/gule, som ikke havde vundet i Esbjerg i de seneste fire år. Det blev der dog lavet om på i søndags. Vestjyderne kom hurtigt bagud med to og selvom de senere i kampen fik reduceret, så kom de aldrig tæt på sejren, og Brøndby løb derfor afsted med de tre point.

AGF må op til kampen se bort fra den skadede Ulrik Lindkvist. Til gengæld vender Michael Lumb tilbage efter en længere skadespause.

Esbjerg har Jesper Jørgensen i karantæne.

Forventede startopstillinger:

AGF:

Rasmussen

Lindkvist – Thomassen – Kure – Krabbe

White – Gjesing – Lucena – Poulsen

Devdariani – Graulund

Esbjerg:

Winde

Klarström – Björck – Onstad – Conboy

Mehl – Arnason – Vendelbo – Rieks

Sabanovic – Lange

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Da ingen af mandskaberne har det store at spille for, så kan man ikke forvente, at der kommer den normale spænding og intensitet i kampen. Begge stiller med et stærkt hold og holdene ser på papiret lige stærke ud. Det ligner derfor en forestilling, som ender uafgjort 1-1.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu