Наши партнеры

MenuOptakt: AC Milan – Manchester United

Champions League

Efter den tætte 3-2-kamp på Old Trafford, sidder Manchester United med de bedste kort på hånden. De står dog stadig overfor en svær udekamp, når de i aften møder AC Milan på San Siro i et brag af en kamp.

AC Milan er efterhånden kravlet op i tabellen, og kan på trods af de fratrukne points som følge af Calciopoli-sagen så småt indstille sig på at skulle spille Champions League næste sæson, da de for øjeblikket ligger på tredjepladsen med et point ned til Lazio på fjerdepladsen.

Milans forsvar spillede en god kamp på Old Trafford, og af de offensive kræfter, viste specielt Kaká, hvorfor han af mange bliver kaldt verdens bedste fodboldspiller.

I weekenden vandt Milan en svær udekamp over Torino, så klubben har en sejr i bagagen, som bør give spillerne selvtillid, og som bør sætte dem op til kampen.

Manchester United kører derudaf, og har det meste af sæsonen ligget på førstepladsen i Premier League. Alex Fergusons tropper har spillet upåklageligt, og gang på gang synes Manchester United at komme tilbage, selv når tingene ser mørkest ud. Manchester United manglede tre forsvarsklipper i kampen på Old Trafford, og det kostede dem højst sandsynligt et mål. I kampen på San Siro, er både Nemanja Vidiĉ og Rio Ferdinand klar igen. Dette gør Manchester Uniteds forsvar uhyggeligt stærkt, og det vil blive svært for Milan at score – selv på San Siro.

I weekenden vandt Man. Utd. 2-4 over Everton, efter at være kommet bagud med 2-0. Dette viser noget om holdets styrke, og det giver også et klart signal om, at man ikke skal give Man. Utd. Plads, for så vinder de.

I kvartfinalen slog AC Milan det tyske storhold Bayern München ud af turneringen. Efter en 2-2 kamp i Tyskland, gjorde Milan jobbet færdigt hjemme, og vandt 2-0 på San Siro. Hvor den første kamp var tæt, formåede Milan i anden kamp at udnytte deres hjemmebanefordel, og løb med den samlede sejr.

Man. Utd. slog i kvartfinalen ikke bare Roma ud – de kørte dem midtover. Efter Romerne havde vundet 2-1 i Rom, tog de til Manchester i den tro, at dette var et job, der bare skulle gøres færdigt. Man. Utd. så anderledes på det, og vandt efter blændende spil 7-1 på Old Trafford.

Milans aldrende kaptajn, Paolo Maldini, er op til kampen meldt skadet. Hans plads overtages derfor højst sandsynligt af Kakha Kaladze. Dette vil være et stort tab for Milan, men Kaladze er stadig en habil forsvarsspiller.

I Manchester er der stadig tvivl omkring hvorvidt, Alex Ferguson vil starte med både Nemanja Vidiĉ og Rio Ferdinand på banen. Begge spillere er småskadet, og kan derfor udgøre en trussel, skulle de starte sammen. Dog er de begge klarmeldt op til kampen, og de er med flyet til Milano. Det er Gary Neville dog ikke, da hans skade ser ud til at trække ud. Han er ikke med.

Forventede startopstillinger:

AC Milan:

Dida, Oddo, Nesta, Kaladze Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Kakà, Seedorf, Inzaghi

Hold øje med:

Kakà – Den elegante midtbanespiller kan afgøre kampen. Han snævre driblinger, afleveringer i dybden og langskud kan blive afgørende for Milan i aften. Hvis Kakà spiller godt, ser det unægtelig meget bedre ud for Milan. Han skal i aften vise, hvorfor mange kalder ham verdens bedste.

Man. Utd:

Van der Sar, O’Shea, Vidiĉ, Brown, Heinze, Fletcher, Carrick, Ronaldo, Scholes, Rooney, Giggs

Hold øje med:

Cristiano Ronaldo – Når han spiller godt er han verdens bedste. Hans tempo skift og indlæg kan være afgørende for kampen, og det vil være nødvendigt for Milan at at markere ham tæt hele tiden. Hvis Ronaldo får plads, kan han afgøre kampen.

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der kan forventes en tæt kamp med megen intensitet. Begge hold vil frem på banen, og det er usandsynligt, at Man. Utd. trækker sig tilbage for at bevare føringen.

Der er ingen hold, der har let ved at spille mod Milan på L’inferno, og Milans hold skal i aften bevise, at Italiensk fodbold ikke afgik ved døden i sommer. Grundet hjemmebanefordelen, spillernes form og en fremragende defensiv tror vi, Milan vinder 2-1.Kommentér

5 kommentarer til “Optakt: AC Milan – Manchester United

 1. NH92 siger:

  Det bliver en dejlig sikker 2-0 sejr til Milan 😛

 2. Zidane siger:

  Det bliver en god kamp,

 3. Thomas Sorensen siger:

  tror de spiller uafgjort måske.. men det er en svær kamp at spå om

 4. Mikkel Lasson siger:

  Det bliver en tæt kamp. United vil helt sikkert gå efter at score, da Milan scorede to i Manchester. Tror det bliver en rigtig skuffende kamp med få scoringer. Derfor er mit bud 1-1 🙂

 5. Casper Andersen siger:

  Jeg er enig med ML. Jeg tror, at United vil gå efter et hurtigt mål, ligesom Milan. Begge mål falder i perioden 35 – 60 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu