Наши партнеры

MenuOptakt: AC Horsens – Vejle

Dansk fodbold

Søndagens rent jyske opgør står mellem AC Horsens, der efter flotte sejre i foråret har masser af selvtillid, og Vejle, der tirsdag fyrede træner Ove Christensen efter seksten kampe i træk uden sejr.

Horsens-træner Henrik Jensen har grund til at være tilfreds med starten på forårssæsonen, da klubben i de seneste to kampe har slået OB og FC Nordsjælland. Om kampen mod Vejle siger han til klubbens hjemmeside:

”Det bliver først og fremmest en fight om hver eneste bold, og der vil være et hav af nærkampe. Vi løber ikke rundt med armene over hovedet efter vores to sejre, og vi er udmærket klar over, at Vejle-kampen bliver ligeså svær som de tre foregående. Først og fremmest skal vi fighte og fortsætte de gode offensive takter fra de første kampe, hvor vi har produceret mange chancer og også har scoret mål.”

AC Horsens har Gilberto Macena, Kenneth Emil Petersen og Anders Nøhr tilbage efter karantæner, mens Thomas Kortegaard har karantæne efter sit røde kort mod FC Nordsjælland.

Fyringen af Ove Christensen i Vejle har betydet, at talentchef Lasse Christensen og andentræner Ole Schwennesen har overtaget ansvaret for truppen. De har derfor brug for spillemæssigt at komme godt fra start, men har også brug for alle tre point for ikke at blive yderligere isoleret i bunden af SAS Ligaen.

Vejle-anfører Brian Priske venter en svær kamp mod AC Horsens og siger til klubbens hjemmeside, at kynisme og mindst et mål er nødvendigt for at slå modstanderen:

”Opgøret mod AC Horsens er i princippet en nøglekamp mod en modstander, som vi kan måle os med og som er med i bundstriden. De kommer med stor selvtillid efter to flotte sejre ovre OB og Nordsjælland, så det bliver ingen let opgave. Det er svært at sige, hvad der bliver afgørende for kampen. Jeg tror, det handler om, at vi skal være kyniske både defensivt og offensivt. Vi skal ikke give for meget væk, og samtidig skal vi score mere end et mål, for det virker som om, at vi skal bruge flere end et mål, hvis vi skal vinde kampe.”

Den nye træner, Lasse Christensen, har ikke lagt sig fuldstændig fast på truppen og siger torsdag til klubbens hjemmeside:

”Vi prøver i dag og i morgen at se truppen lidt an. Man ser tit ved et trænerskifte, at nogle spillere blomstrer op og griber chancen for at vise, at de skal spille. Det kan være med til at løfte hele truppen, og jeg håber alle spillere kommer med alt, hvad de har i sig.”

Forventede startopstillinger:

AC Horsens:

Søren Jochumsen

Nøhr – Petersen – Augustsson – Eckersley

Lodberg – Spelmann – Søgaard

Macena – Lawan – Berisha

Vejle:

Nielsen

Olesen – Zivkovic – Kielstrup – Pedersen

Djeziri – Priske – Würtz – Nielsen

Collins

Salou

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vejle-træner Lasse Christensen har ret i, at trænerskifter kan medføre ny gejst i truppen, og det bliver også nødvendigt, hvis klubben skal slå AC Horsens. Det kan betyde en medrivende kamp med masser af fight og chancer i begge ender, men vi har større tiltro til Horsens. Vi tror, at kampen ender med en hjemmesejr på 3-1.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu