Наши партнеры

MenuOptakt: AC Horsens – FC Midtjylland

Dansk fodbold

St. Bededag er der lagt op til en kamp mellem to hold, der begge har brug for point. AC Horsens vil kæmpe hårdt for point i nedrykningsstriden, mens FC Midtjylland kæmper for at beholde deres fjerdeplads.

St. Bededag jagter FC Midtjylland sæsonens tredje sejr over AC Horsens, som tager imod på Casa Arena Horsens, en hjemmebane hvor de efterhånden desperat jagter point, for at holde sig over nedrykningsstregen. De to foregående opgør mellem de to jyske klubber er begge afviklet på FC Midtjyllands hjemmebane, hvor sejrene har lydt på henholdsvis 2-1 og 3-1. Nu er det så det omvendte opgør, der venter.

Point i dagens opgør vil glæde begge hold i stor grad, og det skal helst være tre point. FC Midtjylland bliver jagtet af Randers FC, der pludselig har sat en lang slutspurt ind, som pt. tæller hele fem sejre i træk. Dermed puster de FC Midtjylland i ryggen på den fjerdeplads, der kan sende holdet ud i Europa.

I modsatte ende af rækken er SønderjyskE kommet til nye kræfter med to sejre på stribe, og de har dermed lagt AC Horsens bag sig under nedrykningsstregen med ét point. Der er hermed lagt op til en dyst om vigtige point, på grundlag af vidt forskellige bestræbelser.

Til kampen er FC Midtjylland hårdt plaget af skader. Foruden karantæneramte Danny Califf er FC Midtjylland uden disse skadesramte spillere: Adigun Salami, Christoffer Poulsen (som er ude for resten af sæsonen), Ken Fagerberg, Claus Madsen, Danny Olsen, Filip Marcic.

De mange skader betyder at FC Midtjylland har udtaget to mulige debutanter. Den 17-årige forsvarer Erik Sviatchenko, der stadig er ynglingespiller, samt den 19-årige nigerianske midtbanemand Izunna Uzochukwu, kan begge få debut.

AC Horsens er i mindre grad ramt. Dog er Morten Rasmussen, Janus Drachmann og Allan Nielsen stadig på skadeslisten.

Forventede startopstillinger:

AC Horsens:

Søren Jochumsen

Anders Nøhr – Kenneth Emil Pedersen – Andreas Augustsson – Adam Eckersley

Rawez Lawan – Niels Lodberg – Allan Søgaard – Martin Spelmann

Gilberto Macena – Besart Berisha

FC Midtjylland:

Lasse Heinze

Kolja Afriyie – Winston Reid – Kristian Ipsa – Leon Jessen

Christian Sivebæk – George Florescu – Mads Albæk – Jonas Borring

Mikkel Thygesen

Frank Kristensen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det bliver en tæt kamp, som det traditionelt er mellem de to hold på AC Horsens’ hjemmebane. Tætte kampe kan har ofte to mulige udfald: Enten bliver kampen chancefattig, fordi begge hold ikke tør satse, eller også blive det en chancerig kamp, fordi begge hold går offensivt til værks i kampen på tre point. Vi håber og tror på det sidste.

Selv om FCM må undvære en del spillere, så tror vi på at de kan hive en snæver 2-1-sejr hjem. Hvis midtjyderne kan få spillet til at flyde, har de spillerne, på trods af de mange skader, til at være den tand bedre end AC Horsens.

Skrevet af Andreas LarsenKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu