Наши партнеры

MenuOptakt: AC Horsens – Brøndby IF

Dansk fodbold

Sent søndag eftermiddag møder rækkens nummer to, Brøndby, nedrykningstruede Horsens. Kampen bliver et gensyn for forskellige parter. Horsens’ cheftræner Henrik Jensen var i efteråret assistent i Brøndby og de blå-gules Kent Nielsens var i efteråret cheftræner i den jyske bundklub.

I torsdags gæstede Horsens NRGi park og AGF. Som kampen undervejs udviklede sig, lignede det længe en nulløsning, men et kvarter før tid ville Peter Graulund det anderledes og han blev dermed matchvinder for århusianerne. Brøndby vandt i torsdags over AaB på to personlige fejl, så Horsens-træner Henrik Jensen er udemærket klar over, at sådanne fejl bliver straffet af de blå-gule. Han siger til klubbens hjemmeside:

”Vi skal være knivskarpe forsvarsmæssigt og vi må ikke lave dumheder. Vi skal stå godt på banen og det har vi egentlig også gjort her i foråret. Offensivt skal vi forsøge at udnytte, at Brøndbys defensiv er ramt af skader og det skal vi blandt andet gøre ved at få vores hurtige folk til at løbe i dybden og udfordre.”

Brøndby spillede, som nævnt tidligere, også i torsdags, hvor de hjemme på Brøndby Stadion tog imod AaB. Kampen som helhed var en meget tæt affære, men AaB-forsvaret var i gavehumør og det blev udslagsgivende for kampen, som ”vestegnens drenge” vandt med 2-0. Når Brøndby løber på banen mod Horsens er der en masse af følelser i spil, specielt for tidligere cheftræner i Horsens og nuværende i Brøndby, Kent Nielsen.

”Der er ingen tvivl om, at det bliver specielt, og det er den kamp, hvor jeg har flest følelser involveret. Men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at når jeg først står der, så har jeg kun en ting i tankerne: Hvordan vinder vi kampen,” siger han til onside.dk

Op til kampen må Henrik Jensen undvære karantæneramte Marin Spelmann, samt den skadede Thomas Kortegaard.

Kent Nielsen har store problemer i forsvaret, hvor hele tre spillere er ude med skade: Van Der Schaff, Berthelsen og Jönsson. Derudover er David Williams karantæneramt.

Forventede startopstillinger:

AC Horsens:

Søren Jochumsen

Anders Nøhr – Andreas Augustsson – Kenneth Emil Petersen – Adam Eckersley

Rawez Lawan – Niels Lodberg – Allan Søgaard – Søren Friis

Gilberto Macena – Besart Berisha

Brøndby IF:

Stephan Andersen

Anders Randrup – Mikkel Bischoff – Max Von Schleebrugge – Thomas Rasmussen

Samuel Holmen – Stefan Gislason – Michael Krohn Dehli – Alexander Farnerud

Ousman Jallow – Morten ”Duncan” Rasmussen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Horsens skal kæmpe for ikke at rykke ned og Brøndby skal kæmpe for at vinde guld. Det siger næsten alt. Godt nok er Brøndby ramt af skader i forsvaret, men bredden i truppen er stor og det får derfor ingen betydning for kampen, som Brøndby vinder med sikre 3-0.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu