Наши партнеры

MenuOptakt: AC Horsens – AaB

Dansk fodbold

Søndag aften tager AC Horsens imod AaB i en kamp, hvor Horsens skal udnytte en eventuel træthed hos AaB, som derimod ”bare” skal ride videre på bølgen af succes.

AC Horsens sluttede efteråret af med at tabe med hele 5-2 i Parken og overvintrede på en sidsteplads i SAS ligaen. Derfor skal der helt andre boller på suppen i foråret, hvis ”Den gule fare” vil forblive i SAS ligaen, og til den opgave har man hentet efterårets assistenttræner i Brøndby, Henrik Jensen.

”Det er en svær start og det gælder de første tre kampe, hvor vi møder AaB og OB hjemme samt FC Nordsjælland ude. AaB kommer til Horsens med to UEFA Cup-kampe i benene og det betyder altså noget, for tempoet og intensiteten i de kampe er altså betydeligt højere end i træningskampe”, siger cheftræner Henrik Jensen til AC Horsens’ hjemmeside.

AaB derimod sluttede efteråret helt fantastisk under den vikarierende cheftræner Allan Kuhn og de tabte ikke i 13 kampe i streg. AaB har modsat Horsens været i kamp ude i europa, hvor de på helt vidunderligt vis formåede at vippe La Coruña ud af UEFA Cuppen. Det er derfor et AaB-hold fyldt med selvtillid, der gæster Horsens. Den nyankomne svenske Cheftræner Magnus Pehrsson siger til Aabsport.dk:

” I princippet betragter vi kampen i Horsens som lige så svær som opgøret mod Deportivo i torsdags. Mentalt skal vi være klar, og vores fokus er rettet mod at præstere 100 procent.

AC Horsens har hårdt brug for point, hvilket vi sikkert vil komme til at mærke. Omvendt har vi også brug for point, så vi kan komme højere op i tabellen. Det bliver en hård fight.”

I indbyrdes opgør har AaB en klar fordel – også selvom det seneste opgør imellem de to endte uafgjort, 1-1.

Hos Horsens må Cheftræner Jensen se bort fra Morten Rasmussen, Nabil Aslam og Janus Drachmann, som alle er skadet.

AaB må se bort fra Lasse Nielsen, Steve Olfers og Emil Haucke som alle er skadet, samt reserve-keeper Stenild, der har karantæne.

Forventede startopstillinger:

AC Horsens:

Søren Jochumsen

Kenneth Emil Petersen – Mads Rieper – Niels Lodberg – Steffen Lauser

Martin Spellman – Simon Nagel – Allan Søgaard – Thomas Kortegaard

Gilberto Macena – Besart Berisha

AaB:

Karim Zaza

Kasper Bøgelund – Michael Beauchamp – Kjetil Wæhler – Michael Jacobsen

Thomas Augustinussen

Caca – Andreas Johansson – Thomas Enevoldsen – Anders Due

Luton Shelton

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AaB har aldrig tabt til Horsens i SAS Liga-sammenhæng og det sker heller ikke her. Ålborgenserne kommer med selvtilliden helt i top og de vinder derfor 2-0.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu