Наши партнеры

MenuOptakt: AaB – Randers FC

Dansk fodbold

Søndag eftermiddag tørner AaB og Randers sammen i et rent midteropgør. De to nordjyske mandskaber er placeret som henholdsvis nummer fem og seks i ligaen, og da kun et point skiller dem, er der lagt op til særdeles tæt og intenst opgør.

I midtugen blev der spillet SAS Liga og her tørnede bland andet Esbjerg og AaB sammen. Spænding var der ikke meget af i opgøret, for da AaB endelig fik reduceret Esbjergs 2-0-føring til 2-1, så valgte Steve Olfers meget klodset at holde i Jesper Lange inde i det kriminelle felt, hvilket resulterede i et rødt kort og straffespark til Esbjerg. Det udnyttede Jesper Jørgensen sikkert og dermed sluttede opgøret 3-1. AaB’s cheftræner Magnus Pehrsson siger forud for kampen mod Randers til klubbens hjemmeside:

”Vi vil jo gerne score mål, vinde kampe og levere underholdende spil for vores hjemmepublikum. Randers FC ligger tæt på os i tabellen, og derfor vil det også være ekstra vigtigt at hente en sejr.”

Modsat AaB så fik Randers FC i den grad tanket selvtillid i midtugen, da de vandt med hele 5-1 hjemme over AC Horsens. Dermed hentede de ind på AaB i kampen om femtepladsen og afstanden, er som nævnt tidligere, nu nede på et point.

Op til kampen må AaB se bort fra karantæneramte Olfers, samt de skadede Jakobsen, Zaza og Tracy.

Randers derimod har kun en spiller på skadesfronten, nemlig venstrebacken, Jan Frederiksen.

Forventede startopstillinger:

AaB:

Stenild

Bøgelund – Beauchamp – Wæhler – Kristensen

Nomwethe – Risgård – Augustinussen – Johansson – Enevoldsen

Shelton

Randers FC:

Stuhr Ellegaard

Pedersen – Ahmed – Friberg da Cruz – Olesen

Berg – Møller Pedersen – Sane – Beckmann

Grahn

Nygaard

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Efter en forrygende start på foråret er det som, at AaB er gået et gear eller to ned. Randers derimod ser efter det store nederlag til FCN endelig ud til at have fundet spillet og derfor kunne man fristes til at satse på Randers-sejr. Den lille fordel Randers har formmæssigt, tror vi dog, bliver ophævet af hjemmebanefordelen til AaB og derfor ender kampen 1-1.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu