Наши партнеры

MenuOptakt: AaB – Manchester City

UEFA Cup

AaB står overfor en udfordring af de større, når klubben tager imod Manchester City i UEFA Cuppen torsdag aften. Nordjyderne skal nemlig råde bod på nederlaget på 0-2, som klubben led i første opgør mod englænderne.

Da AaB i torsdags tabte udekampen mod Manchester City, spillede nordjyderne defensivt og havde ikke meget at byde på fremad banen. AaB´s sportsdirektør, Lynge Jakobsen, ser dog stadig sin klub have chancer for videre avancement. Efter kampen i Manchester sagde han til ekstrabladet.dk:

”Efter min bedste mening lever vi stadig. Manchester City er et hold, der er kendt for at være meget forskellige, når de spiller hjemme og ude. Og lad os nu se, hvordan de reagerer, når de kommer bagud 0-1 i Aalborg.”

Og sikkert er det, at nordjyderne skal frem og have scoret for at indhente englændernes føring, hvilket for eksempel kan ske gennem et højt pres og hurtigt spil over kanterne.

Thomas Augustinussen erkender, at det bliver vanskeligt, men ikke umuligt at slå Manchester City ud af UEFA Cuppen. Ifølge ekstrabladet.dk sagde han på et pressemøde onsdag:

”Selvfølgelig tror jeg på det. Men vi skal levere den perfekte kamp. Og så skal vi bevare skarpheden foran mål, når vi får chancerne. Og chancerne får vi. Det gør vi altid.”

Manchester Citys træner, Mark Hughes, nedtoner forventningerne på trods af 2-0-føringen fra første opgør. Han siger til eurosport.yahoo.com:

”Folk skal ikke undervurdere opgaven, vi har foran os. De (AaB, red.) har tidligere skabt problemer for gode hold, og folk skal ikke lade sig distrahere af, hvor godt vi spillede i første kamp. Kommer de foran, vil de sikkert volde os problemer.”

AaB må undvære Jeppe Curth, Kjetil Wæhler og Steve Olfers, der alle er skadede, og Thomas Enevoldsen har karantæne efter sit gule kort i første opgør. Desuden forventes Michael Jakobsen, der deltog i onsdagens træning, at blive klar.

Hos Manchester City er Craig Bellamy stadig ude med en skade, selv om han er rejst med til Aalborg. Petrov er helt ude, Vincent Kompany er tvivlsom og Robinho meldes klar.

Forventede startopstillinger:

AaB:

Zaza

Bøgelund – Jakobsen – Beauchamp – Kristensen

Augustinussen

Caca – Johansson – Enevoldsen – Due

Shelton

Manchester City:

Given

Richards – Onuoha – Dunne – Bridge

Kompany

Wright-Phillips – Elano – Ireland – Robinho

Caicedo

TotalBold.dk´s bud på kampen:

AaB virker til at være gået ned i gear ovenpå den samlede sejr over Deportivo La Coruña og har ikke imponeret spillemæssigt eller med hensyn til resultaterne. Desuden er klubben ramt af skader hos centrale stamspillere forud for kampen.Derfor har AaB brug for en succes, og den kan komme mod Manchester City, der ganske vist var stærke i første opgør, men som også kan blive overrumplede af en forventet AaB-offensiv.

Vi flotter os måske lidt ved at tro på en sejr på 2-0 til nordjyderne, men håber, at AaB-spillerne selv kan afgøre sagerne i den forlængede spilletid.

Skrevet af John Vestergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu