Наши партнеры

MenuOptakt: AaB – FC Midtjylland

Dansk fodbold

Mandag aften tager AaB imod FC Midtjylland i en kamp, hvor AaB skal rejse sig efter midtugens UEFA Cup-exit og FCM efter sidste weekends nederlag til OB.

I sidste weekend fik AaB meget skuffende kun et point ude mod SønderjyskE. Det startede ellers godt for AaB, som planmæssigt bragte sig i front, men med godt et kvarter igen udlignede sønderjyderne og kampen sluttede derfor 1-1. Op til kampen mod FCM udtaler Cheftræner Magnus Pehrsson til aabsport.dk

”Det er den hidtil vigtigste ligakamp i foråret, da det er en direkte duel om fjerdepladsen. Det gør kampen uhørt vigtig, og vi har dårligt råd til at tabe, hvis vi vil bevare muligheden for en top fire-placering. Samtidig er det også vigtigt for os, at fortsætte de positive takter fra kampen mod Manchester City, og håbet er selvfølgelig, at vi kan vinde.”

Ligesom AaB skuffede FC Midtjylland også i sidste weekend, da de på udebane tabte med 2-1 til OB. Dermed mistede midtjyderne vigtige point i medaljekampen, så hvis de vil bevare forhåbningerne om sølvtøj, skal der tre point ind på kontoen.

”Vores motivation er ekstra stor for at hale ind. Som vi har talt med spilerne om, er det marginalerne, der har været afgørende i de første kampe. Vi har spillet fornuftigt uden at være helt oppe i gear, som mod Esbjerg, hvor der bliver scoret mod os i sidste øjeblik og et par straffespark undervejs, som vi godt kunne have fået tilkendt. Fodbold er et spil på marginaler, og de har endnu ikke været på vores side,” siger Thomas Thomasberg til fcm.dk

Op til kampen må AaB se bort fra karantæneramte Augustinussen, samt de skadede Jeppe Curth, Kjetil Wæhler og Ronni Schwartz. FCM må undvære Danny Olsen og Kolja Afriyie, som begge afsoner karantæne, samt den skadede George Florescu.

Forventede startopstillinger:

AaB:

Karim Zaza

Kasper Bøgelund – Michael Beauchamp – Lasse Nielsen – Michael Jakobsen

Andreas Johansson – Thomas Enevoldsen – Kasper Risgård – Anders Due

Caca

Luton Shelton

FCM:

Lasse Heinze

Claus Madsen – Danny Califf – Winston Reid – Jesper Juelsgård

Mikkel Thygesen – Mads Albæk – Adigun Salami – Jonas Borring

Ken Fagerberg – Frank Kristensen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AaB har formentlig lidt tunge ben efter en lang og hård kamp i midtugen mod Manchester City, og FCM mangler hele deres normale højre side, og derfor kunne kampen meget vel bliver en tavs affære. Alligevel tror vi, den ender med en 2-1-sejr til hjemmeholdet, da de i perioder i midtugen viste, at de kunne spille i et meget højt tempo – Et tempo midtjyderne ikke har vist endnu.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu