Наши партнеры

MenuOptakt: AaB – FC Midtjylland

Dansk fodbold

Søndag eftermiddag mødes AaB og FC Midtjylland. Dermed skal midtjydernes cheftræner Allan Kuhn tilbage på sin gamle hjemmebane, Energi Nord Arena.

FC Midtjyllands cheftræner Allan Kuhn har et stort kendskab til AaB, som holdet møder søndag eftermiddag, idet han tidligere har været assistent i klubben, samt cheftræner i en overgang.

FC Midtjylland må tage til takke med tiendepladsen og den nye mand i trænersædet, har valgt at træffe en stor beslutning til dagens opgør. Han vælger nemlig at se bort fra førstemålmanden Arek Onyszko.

“Det er mig, der har valgt at se bort fra Arek. Han er påvirket af den megen virak, der er om hans person lige nu. Arek føler ikke selv, at han har noget at give af. Det har jeg lyttet til, så han får ro,” forklarer FC Midtjyllands cheftræner Allan Kuhn til klubbens hjemmeside.

Herudover har han valgt at udtage Izunna Uzochukwu til startformationen, hvilket er første gang.

“Det er første gang, Izunna Uzochukwu er med i startopstillingen. Han er defensiv midtbanemand. Danny Olsen rykkes ud på højre kant igen, Florescu ligger på midten med Mikkel Thygesen foran og Jonas Borring på venstre kant. Frank er alene på toppen. Det er vel en slags 4-1-4-1,” forklarer FCM’s cheftræner Allan Kuhn.

AaB’s cheftræner Magnus Pehrsson fortæller til Nordjyske Medier, at det bliver underligt at stå overfor sin tidligere højrehånd.

”Det bliver da en speciel oplevelse, når cheftræneren for modstanderne er en person, man har arbejdet så tæt sammen med og som har så stort et kendskab til AaB.”

Forventede startopstillinger:

AaB:

Karim Zaza

Kasper Bøgelund – Kjetil Wähler – Lasse Nielsen – Patrick Kristensen

Andreas Johansson – Louay Chanko – Rasmus Würtz – Anders Due

Daniel Fredheim Holm – Jeppe Curth

FC Midtjylland:

Martin Raska

Kristian Ipsa – Kolja Afriyie – Winston Reid – Leon Jessen

Izunna Uzochukwu

Danny Olsen – George Florescu – Jonas Borring

Mikkel Thygesen

Frank Kristensen

TotalBold.dk’s bud på kampen:

AaB fik senest brudt deres sejrsstime på fire sejre i træk af Esbjerg fB som vandt 2-0. Derfor tror vi, at AaB-spillerne er meget opsatte på at revanchere sig i dagens opgør. Omvendt har FC Midtjylland hårdt brug for de tre point, og Kuhns store indblik i AaB kan få stor betydning for gæsterne.

Vores bud på kampens resultat bliver derfor 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu