Наши партнеры

MenuOptakt: AaB – FC København

Dansk fodbold

AaB, som får besøg af FC København i aften, har fået en udmærket start på den nye sæson, trods et nederlag i sidste runde til Silkeborg IF. FC København jagter deres første sejr i Aalborg siden november 2006.

AaB mistede grebet om førstepladsen i sidste runde, da de led et 1-0-nederlag til Silkeborg IF på hjemmebane, men overordnet set er nordjyderne startet godt i denne sæson, hvor de har vundet seks ligakampe og tabt tre, mens de endnu ikke har spillet uafgjort.

Søndag aften kommer FC København på besøg på Energi Nord Arena, og statistikken er med hjemmeholdet, idet holdet ikke har lidt nederlag til FCK på eget græs siden den 12. november 2006.

Holdets svenske cheftræner, Magnus Pehrsson, forudser kampen mod løverne således:

“Vi skal op imod et af de hold, som er favorit til at snuppe mesterskabet i denne sæson, og jeg forventer, det bliver en intensiv kamp med højt tempo. Jeg tror, det bliver to hold, der kommer til at stå godt organiseret på banen, og kampens første mål vil formentlig blive meget afgørende. FC København er et hold, som er godt balanceret. De råder over to angribere, Cesar Santin og Ailton Almeida, som er rigtigt gode, og som generelt holder højt niveau, men i det hele taget er det et stærkt hold, som vi møder,” siger Magnus Pehrsson til klubbens hjemmeside.

Udeholdet FC København har fået en mere ujævn start på denne sæson, hvor de endnu ikke har sejret i to ligakampe i træk. Senest vandt de 3-0 mod kriseramte Randers FC, og københavnerne er inden dagens møde ubesejret i deres seneste fire opgør i SAS Ligaen.

Værterne fra AaB må undvære Rasmus Würtz, som har karantæne samt Ronnie Schwartz og Jakob Ahlmann, der begge døjer med skader.

Gæsterne FC København er også stærkt svækkede til opgøret. Således er holdet uden den unge forsvarer, Mathias Zanka Jørgensen, som har gennemgået en knæoperation torsdag, holdets førstemålmand Jesper Christiansen, mens FCK-anføreren Hjalte Bo Nørregaard meldes tvivlsom.

Forventede startopstillinger:

AaB:

Zaza

Bøgelund – Wæhler – Nielsen – Jakobsen

Johansson – Chanko – Kristensen – Due

Fredheim Holm – Curth

FC København:

Wiland

Pospech – Larsson – Antonsson – Wendt

Kvist – Kristensen – Hutchinson – Vingaard

Santin – Ailton

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge hold har meget at skulle bevise i dag, men vi tror ikke, at FC København henter deres første sejr i Aalborg efter næsten tre år. Vi vurderer, at opgøret ender med pointdeling i form af et 2-2-slutresultat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu