Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Oprykkere køber eftertragtede Benitez - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuOprykkere køber eftertragtede Benitez

Engelsk fodbold

Birmingham City, der i sidste sæson rykkede op i Premier League, måtte til lommerne og sætte ny transfer-rekord for at købe den skarpe og eftertragtede angriber, Christian Benitez.

Den 23-årige Christian Benitez fra Ecuador har været en kæmpe succes i mexicansk fodbold. Over de seneste to sæsoner, hvor han spillede for Santos Laguna, formåede han at score 31 mål i 58 kampe.

Det har nu fået Birmingham City til at slå klubbens transfer-rekord for at hente ham til klubben, i skarp konkurrence med flere andre klubber. På Birmingham Citys hjemmeside angives prisen at være ca. 66,4 mio. kroner, mens andre medier melder, at prisen skulle være helt op til 100 mio. kroner.

Benitez giver på City´s hjemmeside udtryk for at være meget ydmyg over skiftet til klubben og glæder sig til at vise sit værd:

”Jeg er meget glad for at være her. Jeg ved, at Birmingham City er en god klub, og jeg er blevet budt velkommen af alle i klubben. Jeg forventer en god sæson, og jeg vil gøre mit bedste for holdet for at tilbagebetale den tillid, som klubben har vist mig. Det er et godt tidspunkt for mig at skifte til Premier League, og jeg vil vise klubbens fans, hvorfor Birmingham City ønskede mig til klubben.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu