Наши партнеры

MenuOprevet Espanyol-præsident vil starte ny liga

Spansk fodbold

I går tørnede de to Barcelona-mandskaber, Espanyol og FC Barcelona, sammen. Kampen endte 2-1 i Barcas favør, trods en 1-0-føring ved halvleg til hjemmeholdet. Et straffespark i sidste minut sikrede Barcelona sejren. Denne kendelse er Espanyols præsident rasende over.

Hjemmeholdet Espanyol havde ikke den fornødne styrke til at holde bysbørnene fra en sejr, da Lionel Messi i sidste minut sikrede FC Barcelona alle tre point på et straffespark. Gæsterne vandt 2-1, og Espanyol-præsidenten, Daniel Sánchez Llibre, var enormt oprevet efter kampen, da han samtidig truede med at oprette en helt ny liga.

”Det er muligt at spille 11 mod 10 eller endda 11 mod 9, men ikke når der render et individ (dommer Medina Cantelejo, red.) rundt derinde, som kun ønsker at skade os. Hvis nogen ønsker at hjælpe de store klubber med altid at sætte sig på topplaceringerne i ligaen, så forlader vi selskabet og starter en ny liga. Alle er velkommen,” lyder det fra præsidenten ifølge Goal.com.

Derbyet måtte afbrydes i ni minutter, da den medrejste Barcelona-fraktion Boixos Nois kastede romerlys i retning mod Espanyols hjemmepublikum. Præsidenten forsikrer, at man vil tage de nødvendige foranstaltninger.

”Vi vil nu finde ud af, hvad der er foregået og tale med nogle professionelle, så vi kan tage de nødvendige foranstaltninger,” fortæller Daniel Sánchez Llibre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu