Наши партнеры

MenuOnyzsko offentliggører sine fremtidsplaner

Dansk fodbold

Arek Onyszko afbrød i går samarbejdet med OB, efter at han havde modtaget sin dom på vold mod sin kone. I dag fortæller han, at han vil stoppe karrieren, hvis fremtiden ikke er afklaret inden for to til tre uger.

Efter at Arek Onyszko i går havde fået sin dom, der lød på 30 dages ubetinget og to måneders betinget fængsel, offentliggjorde OB om aftenen, at parterne havde valgt at ophæve samarbejdet. Efter elleve sæsoner i den bedste danske række, overvejer polakken nu sin fodboldfremtid.

”Hvis ikke jeg har en ny kontrakt indenfor 2-3 uger, så stopper jeg som professionel fodboldspiller. Det er svært at sige, om jeg kan få en ny kontrakt. Jeg håber, men sker det ikke, så tager jeg hjem til Polen, mere har jeg ikke nået at tænke over min fremtid,” fortæller Arek Onyszko til TV2 Sporten.

Onyszko er indforstået med OB’s beslutning, og han er derfor ikke skuffet. Han regner dog med, at det er en sponsorer, der har valgt at presse klubben.

”De sagde de ikke ville have en voldsmand i klubben. Jeg tror, de blev presset af sponsorer og sådan. Jeg har stor respekt for OB, de har behandlet mig godt hele vejen igennem. Vi blev sammen enige om at ophæve samarbejdet, de skal jo også tænke på klubbens image,” slutter han.

I 2003 skiftede Arek Onyszko fra Viborg FF til fynboerne fra OB.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu