Наши партнеры

MenuOnyszkos retssag udskudt til sommer

Dansk fodbold

OB’s Arek Onyszko kan nu ånde lettet op, og fokusere fuldt ud på sit spil i resten af den igangværende sæson, uden at skulle bekymre sig om den forestående retssag.

Arek Onyszkos retssag omkring vold på sin eks-kone skulle oprindeligt påbegyndes den 12. maj, hvilket er dagen før OB’s vigtige topkamp mod FC København, men nu er retssagen blevet flyttet, så den først finder sted, når den indeværende sæson er afsluttet.

”Den endelige dato ligger ikke fast, men det bliver højst sandsynligt på Skt. Hans Dag den 24. juni. Det bliver i hvert fald ikke før, for jeg er temmelig optaget og skal blandt andet til udlandet,” forklarer OB-keeperens advokat, Karoly Nemeth, til sporten.dk.

SAS Liga-sæsonen afsluttes allerede den 31. maj, men det er ikke bevidst, at Retten har udskudt sagen, fortæller advokaten videre.

”Det er nu ikke noget, Retten har taget højde for. Sådan noget forholder den sig ikke til. Det har handlet om at finde en dato, hvor det passede mig, så det har været det muliges kunst.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu