Наши партнеры

MenuOnyszko og OB uenige om fremtiden

Dansk fodbold

OB-keeperen Arek Onyszko mener ikke, at han har en fremtid i klubben, og at klubben har fortalt ham at han frit kan rejse, men OB-direktør Kim Brink er lodret uenig.

OB’s erfarne målmand Arek Onyszkos dage er talte hos fynboerne ifølge hovedpersonen selv, mens den unge keeper Anders Lindegaard står klar i baggrunden til at overtage førstemålmandsposten.

”OB regner ikke med mig, og jeg er færdig med klubben. Klubben har fortalt mig, at hvis jeg finder en ny klub, så må jeg skifte på en fri transfer. Det sagde OB til mig inden vores kamp mod Horsens i sidste sæson, så nu vil jeg gå i gang med at finde en ny klub,” forklarer Arek Onyszko ifølge Fyens Stiftstidende.

OB-direktør Kim Brink er dog lodret uenig i keeperens fremtid.

”Vores holdning har hele tiden været, at klubben ikke træffer nogen beslutning om Arek Onyszkos fremtidige forhold, før der forligger en afgørelse i retssagen mod Arek. Den holdning har ikke ændret sig,” fortæller Brink til OB’s hjemmeside.

Onyszko har fået rejst en voldssag mod sig, men indtil videre har han første arbejdsdag efter OB-spillernes ferie den 19. juni, hvor træningen atter begynder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu