Наши партнеры

MenuOnyszko: OB's direktør og min agent lyver

Dansk fodbold

OB’s keeper Arek Onyszko fortæller, at hans fremtid allerede er afgjort, og at OB ikke ønsker at målmanden bliver. Han beskylder derudover OB’s direktør Kim Brink samt sin agent for at lyve over for pressen.

I går udtalte den voldstiltalte OB-målmand Arek Onyszko, at han i samråd med klubben var blevet enig om, at han frit kunne forlade klubben uanset udfaldet af den forestående retssag.

Men kort efter dementerede klubbens direktør, Kim Brink, at dette var blevet aftalt, og han kaldte det således “fri fantasi”.

I dag har Onyszko besluttet sig for at lægge samtlige kort på bordet, idet han over for B.T. fortæller, hvilken aftale, hans agent præcist lavede med klubben.

”Det skulle være en hemmelighed, at klubben allerede har taget en beslutning om at sende mig væk. Min rådgiver og jeg lovede OB at hemmeligholde det, til retssagen er overstået (onsdag i næste uge, red.). Jeg bryder altså et løfte, men jeg gør det, fordi jeg er sur på OB. OB’s direktør Kim Brink har på et møde med min rådgiver, Stanislav Kempa, meddelt, at man ønsker, jeg finder en anden klub,” siger han til avisen og uddyber:

”Kim Brink lyver, Stanislav Kempa lyver. De lyver alle sammen. De er bange, fordi jeg nu har fortalt sandheden til aviserne. Brink er fanget af OBs udmelding om, at klubben vil vente med at tage stilling, til der er en dom i retten. Og Kempa har lovet OB, at det ikke skal ud. Det er mig, der ødelægger hele OB’s plan ved at gå i pressen og fortælle sandheden. Men det ansvar tager jeg gerne på mig.”

Den 35-årige keeper fortæller, at han allerede blev præsenteret for beskeden den 31. maj.

“Kim Brink holdt et møde med min rådgiver to dage før. Så jeg vidste, at jeg gik ud for at spille min afskedskamp. Brink sagde, at det ikke var hans egen beslutning, men bestyrelsens holdning, at jeg skulle væk. Samtidig tilbød Brink være behjælpelig med at finde en anden klub. Og OB ville ikke forlange noget transferbeløb for mig. Ikke en krone,” fortæller han.

Onyszko var tydeligvis mærket, da han modtog den overraskende besked om, at han var færdig hos fynboerne.

“Jeg var chokeret, da jeg fik beskeden og forstod, det var slut. Jeg er stadig skuffet. Det er ærgerligt. Men jeg er afklaret. OB vil af med mig. De er ligeglade med mig. Fint nok. Jeg har haft fem fantastiske år i klubben, vundet pokalen, vundet DM-sølv og spillet UEFA Cup med succes,” slutter han.

I næste uge vil polakkens sag bliver afgjort i en retssal.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu