Наши партнеры

MenuOnyszko: Jeg er skuffet

Dansk fodbold

Målmanden Arek Onyszko var med sin nye klub, FC Midtjylland, en tur i Odense mandag aften for at møde sin tidligere klub, OB. Midtjyderne tabte kampen 0-1, men Onyszko var også skuffet over OB-fansenes opførsel.

Den polske målmand blev tidligere på året fyret af OB i forbindelse med en voldsdom. FC Midtjylland valgte efterfølgende at indgå en kontrakt med Onyszko på grund af hans styrke i målet, som han har vist i dansk fodbold siden 1998, hvor han skrev kontrakt med Viborg FF.

I aftes var Arek Onyszko så tilbage på OB-hjemmebanen i Odense, og det blev en både sportslig og personlig nedtur for målmanden. FC Midtjylland tabte kampen 0-1, men Onyszko måtte desuden finde sig i en række udfald fra OB-fansene. Onyszko siger til spn.dk om kampen:

”Jeg havde ikke forventet, at OB’s fans ville råbe efter mig. Det viser bare, hvor dobbeltmoralske de er. Da jeg spillede for klubben, var jeg deres yndling. Jeg er meget skuffet over, at de råbte luder om min mor, og at jeg skulle i fængsel. De burde bare have ignoreret mig. At de råbte sådan efter mig, var som at blive stukket i ryggen med en kniv. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort dem,” siger Onyszko og fortsætter:

”Jeg gav dem ikke fuckfingeren, men det havde de fortjent.”

FC Midtjylland og OB mødes yderligere to gange i denne sæson, nemlig 7. marts 2010 i Herning og blot tre uger senere i Odense.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu