Наши партнеры

MenuOnyszko: Jeg er ked af det

Dansk fodbold

OB’s polske målmand Arek Onyszko er lige nu sigtet for vold mod sin ekskone, og målmanden er ked af det, der er sket.

Arek Onyszko blev efter OB’s nederlag på 2-1 til FC København anholdt, og polakken er siden blevet sigtet for vold mod sin ekskone. Målmanden er siden blevet sendt på ferie af sin arbejdsgiver OB, og han er ked af de ting, der er sket.

“Det seneste døgn har været rigtigt hårdt. Jeg skal slappe af med min familie – min mor og far hjemme i Polen. Jeg er meget ked af det, der er sket,” siger Onyszko ifølge sporten.dk til et pressemøde sent mandag eftermiddag.

“Der er tale om en alvorlig sag, og Odense Boldklub tager sigtelsen til efterretning. Klubben understreger i samme forbindelse, at den tager afstand fra alle former for vold. I fællesskab har Odense Boldklub og Arek Onyszko besluttet, at målmanden holder ferie i resten af den indeværende uge,” skriver klubben på deres hjemmeside.

“Det skal understreges, at Arek Onyszko hverken er tiltalt eller dømt, og at han således må betragtes som uskyldig. Uanset sagens udfald er der tale om en tragisk situation, og Odense Boldklub vil gøre sit yderste for at hjælpe Arek Onyszko og hans familie. Når sagen er afsluttet, vil Odense Boldklub tage stilling til, hvordan man vil forholde sig til det fremtidige samarbejde mellem parterne,” lyder det desuden fra den fynske klub.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu