Наши партнеры

MenuOnyszko får polsk arbejdsgiver

Dansk fodbold

Den tidligere FC Midtjylland-målmand, Arek Onyszko, har efter længere tids søgen fundet en ny arbejdsgiver. Det drejer sig om den polske klub Odra Wodzislav.

FC Midtjylland valgte i 2009 at fritstille Arek Onyszko, og siden da har keeperen været på jagt efter en ny arbejdsgiver.

Nu har han endelig fundet en ny arbejdsgiver. Det bliver bundklubben Odra Wodzislav fra hjemlandet Polen.

”Jeg vil ud og gribe nogle bolde igen. Jeg har skrevet en seks måneders kontrakt med klubben, og hvis jeg gør det rigtig godt, så kan jeg måske skrive en permanent kontrakt eller skifte til en anden klub. Jeg er ude af min kontrakt med FC Midtjylland, så de skal ikke betale min løn mere. Jeg har fået en rigtig god kontrakt efter polsk standard,” fortæller Arek Onyszko til sporten.dk og fortsætter:

”Jeg skifter til Polen, fordi jeg ikke havde så mange andre muligheder. Det jeg har skrevet i min bog, har ødelagt mine chancer for at komme til en del klubber. Men i Polen er man lidt mere frie og accepterer, at en spiller har en holdning. Jeg håber, at jeg i Danmark vil blive husket for min succes på fodboldbanen og ikke småting, som jeg skrev i min bog,” siger Onyszko.

Onyszko nåede i sit ophold i Danmark, at vogte målet for Viborg FF, OB og FC Midtjylland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu