Наши партнеры

MenuOlympiakos var stærkere end FCN

UEFA Cup

Danske FC Nordsjælland formåede, at spille lige op med de græske gæster, Olympiakos, i store dele af kampen hjemme på Farum Park. Men pludselig kunne det tydeligt ses, hvad niveauforskellen var på de to mandskaber, da grækerne sejrede i sidste ende.

Det var ventet, at FC Nordsjælland ville få store vanskeligheder med at matche gæsterne fra Olympiakos, men danskerne var udmærket med indtil hjemmeholdet lavede nogle uprovokerede fejl.

I det 73. minut blev et indlæg sendt ind i FCN-feltet, hvor Johnny Lundberg forsøgte at sende bolden ud af farezonen, men i stedet for dette, røg bolden direkte ud til grækernes enlige angriber, Mitroglou, som resolut og med en fremragende teknik, sendte bolden ind i FCN-netmaskerne.

Målet betød, at hjemmeholdet skulle presse endnu mere, og det lykkedes da også for hjemmeholdet at producere flere chancer, men skarpheden manglede for nordsjællænderne.

Kort før tid gjorde FC Nordsjælland det endnu sværere for sig selv, da forsvaret leverede et kiks af dimensioner. Sebastian Leto kunne sparke bolden ind i et tomt mål, og dermed er FCN oppe imod endnu større odds, når de skal forsøge, at besejre græskerne på udebane.

Når nordsjællænderne tager til Grækenland den 3. oktober, kan de glæde sig over, at de møder det græske hold uden Stoltidis, som modtog sit andet gule kort få minutter før slutfløjt, hvilket kostede ham en karantæne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu