Olympiakos snød Werder Bremen

Med tre scoringer indenfor de sidste tyve minutter lykkedes det for Olympiakos at slå Werder Bremen, som havde danske Daniel Jensen med fra start.

Hjemmeholdet Bremen lagde bedst fra land, og Almeida havde kampens første gode mulighed, da han fra en god afslutningsposition forsøgte sig. Dog uden held. Bolden sad nemlig lige på Nikopolidis i udeholdets mål.

Lidt senere var samme Almeida noget mere heldig med sin afslutning, da han efter en god halv times spil bragte værterne i front 1-0. Efter scoringen fortsatte Bremen presset mod Olympiakos, og Torsten Frings havde efterfølgende et forsøg fra distancen. Hans forsøg gik dog over mål.

Mod slutningen af første halvleg pressede hjemmeholdet forsat på, men presset gav ingen mål. Markus Rosenberg var tættest på en scoring til 2-0 med et godt hovedstødsforsøg, men stillingen ved pausen var 1-0.

I anden halvleg viste danske Daniel Jensen sig, da han spillede bolden frem til målscoreren fra første halvleg, Almeida, men denne gang var afslutningen ikke ligeså god, og der blev derfor ikke scoret i situationen. Efterfølgende havde Olympiakos to gode forsøg, men begge gange var Vander i Bremen-målet klar.

Med omkring tyve minutter tilbage at spille, tog kampen en anden drejning. Først fik udeholdets Stoltlidis udlignet til 1-1, og otte minutter før tid kom grækerne også foran. Denne gang var det Patsatzoglou der kom på måltavlen, da han på et langskud scorede til 1-2.

Olympiakos var ikke færdige med at score. Darko Darko Kovacevic ville også være med, og han scorede til 1-3. Dette blev også resultatet af kampen, og Werder Bremen med Daniel Jensen måtte se sig snydt af udeholdet, som stjal sejren med en god slutspurt.