Наши партнеры

MenuOlympiakos sejrede i Italien

Champions League

Lazio og Olympiakos lå før aftenens kamp helt lige i Gruppe C, og derfor kunne begge hold med en sejr have det ene ben i 1/8-finalerne. Det var de græske gæster, der løb med de tre point i et tæt opgør.

Kampen var meget vigtig for begge hold, da de med en sejr så godt som ville være sikker på at gå videre fra gruppespillet. Det kunne også godt ses på de to hold, at der stod meget på spil. Vi skulle frem til det 30. minut, før der blev scoret for første gang i opgøret.

Det var hjemmeholdets Goran Pandev, der fik bolden fra Tommaso Rocchi, og sendte bolden ind bag Nikopolidis i det græske mål. Denne føring holdt dog ikke mange minutter. Fem minutter var der spillet efter Pandevs scoring, da også udeholdet kom på tavlen.

Luciano Galletti var spilleren, der kom på måltavlen for Olympiakos, og kampen var dermed helt lige igen. Stillingen var 1-1, da kampens dommer, Howard Webb, fløjtede for sidste gang i første halvleg.

Olympiakos-manager, Panagiotis Lemonis, valgte at sende Darko Kovacevic på banen, i håb om at han kunne afgøre den tætte kamp. Denne beslutning skulle vise sig at blive vigtig for kampen, idet det netop var serberen, der efter 64 minutter dukkede op tæt under mål og bragte udeholdet foran 1-2.

Det blev kampens sidste scoring, og grækerne er dermed videre til 1/8-finalerne, hvis de får et enkelt point i kampen mod Werder Bremen i sidste runde. Lazio derimod skal vinde over Real Madrid, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at blive i turneringen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu