Наши партнеры

MenuOlympiakos-sejr trukket i langdrag

Champions League

Champions League-opgøret mellem Olympiakos og AZ Alkmaar endte ganske som ventet meget jævnbyrdigt, men bedst som man troede, at holdene ville dele pointene mellem sig, dukkede Olympiakos’ Vassilis Torosidis op som en trold af en æske og headede de tre point i hus via en 1-0-sejr.

Gæsterne fra AZ Alkmaar havde danske Simon Poulsen på bænken hele kampen igennem, da hollænderne i aften mødte de græske mestre Olympiakos.

Det var ventet, at holdene ville bruge lang tid på at se hinanden an, og generelt ikke ville risikere det store, og det var lige nøjagtig sådan opgøret udviklede sig. AZ Alkmaar var dog tætte på at score i første halvleg, men da pausefløjtet lød, stod der fortsat 0-0 på måltavlen.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med i kampen, men målene udeblev fortsat, og bedst som man troede at kampen ville ende uden en vinder, scorede Olympiakos efter 79 minutters spil.

Vassilas Torosidis scorede på hovedstød efter et frispark, og således kunne han sikre holdets samtlige tre point mod de hollandske gæster med en smal 1-0-sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu