Наши партнеры

MenuOlympiakos knusende videre

Champions League

Werder Bremen skulle have en sejr, hvis de skulle videre fra gruppespillet. Det ville Olympiakos dog ikke være med til, og grækerne knuste tyskerne, og sikrede sig videre adgang.

Efter omkring ti minutters spil fik Werder Bremens brasilianske playmaker, Diego, sendt et godt skud afsted, men han måtte se Nikopolidis i det græske mål redde skuddet nede ved stolpen.

Det forløsende mål kom dog et par minutter senere. Stoltidis fik en aflevering af Lua Lua, og han sparkede selv på mål på kanten af feltet. Det var ikke et dumt valg, da han kunne se bolden gå ind nede i det højre hjørne af målet.

Efter målet satsede Werder Bremen mere, da de skal have en sejr. Naldo fik også sendt en afslutning afsted lige uden for feltet, men han måtte se sin afslutning gå uden om målet.

Stoltidis prøvede at gøre sit kunststykke efter efter 25 minutters spil, da han igen afsluttede på kanten af feltet. Denne gang gik afslutningen dog uden om Tim Wieses mål.

Fem minutter før dommer Laurent Duhamels pausefløjt fik Olympiakos sendt endnu et skud afsted ind mod Tim Wiese i Werder Bremen-målet. Denne gang var det den store og stærke boksspiller Kovacevic, der fik sendt en afslutning afsted, som gik forbi mål.

I første havleg havde Werder Bremen bolden klart mest, og havde mange langskud, der dog gik forbi. Tyskerne måtte dog gå til pause med at være bagud med 1-0.

Efter pausen fik Werder Bremen mere af spillet, hvilket også er klart, da de skal op at vinde kampen. Efter fem minutters spil af anden halvleg fik Sanogo tyskernes første afslutning efter pausen, da han fik fyret et skud af på kanten af feltet. Skuddet røg dog ved siden af Nikopolidis’ mål.

Efter en time fik Sanogo endnu en cance. Clemens Frits sendte et godt indlæg ind, og Sanogo fik headet på mål. Desværre var afslutningen lige på Nikopolidis.

Tyve minutter før tid blev Werder Bremens lys slukket. Darko Kovacevic fik et godt indlæg af Stoltidis, og Kovacevic headede flot bolden ind fra straffesparkspletten.

Stoltidis var igen på spil fem minutter senere. Efter et hjørnespark stod han helt fri på midten, og med et tørt venstrebenshug udplacerede han Tim Wiese.

I anden halvleg pressede Werder Bremen længe på for at få en udligning, som måske kunne bringe dem tilbage i kampen. Olympiakos var dog mere kyniske, og udnyttede de chancer, de fik, og dermed er grækerne overraskende videre fra gruppen.

Werder Bremen kan dog på trods af, at de ikke gik videre, glæde sig over, at de ikke er færdige i de europæiske turneringer endnu. De sluttede på tredjepladsen i gruppen, og dermed indtræder de i UEFA Cuppens næste runde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu