Наши партнеры

MenuOlsen: Vi skal være tålmodige

Dansk fodbold

Danmarks landstræner, Morten Olsen, har udtalt, at han ser tålmodighed som det vigtigste, og som vejen til sejren. Nogenlunde ligesom det var da Danmark sidste gang mødte Malta, og vandt efter en sen scoring fra Ebbe Sand.

Morten Olsen har været en tur i arkiverne, og taget et bånd frem fra Danmarks seneste landskamp mod Malta. Som bekendt blev det dengang for syv år siden, til en 2-1 sejr for danskerne, efter et sent mål sat ind af Ebbe Sand.

Selvom meget er forandret, og kun de færreste nuværende landsholdsspillere var med dengang, så mener Morten Olsen stadig, at der kan bruges noget fra denne kamp.

”Vi havde problemer med at score, men vi ramte også stolpen en håndfuld gange, så det må ikke gentage sig. Vi skal score på chancerne og gerne tidligt. Tålmodighed er nøgleordet igen, som det også var i 2001,” siger Morten Olsen ifølge DR.

Den danske landstræner understregede samtidig, at Danmark overhovedet ikke behøver at spille fremragende mod Malta, før Olsen vil være tilfreds. Det er de tre point, som tæller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu