Наши партнеры

MenuOlsen: Vi gjorde hvad vi skulle

EM 2008

Den danske landstræner, Morten Olsen, var tilfreds med aftenens 3-1-sejr over Letland selvom spillet langt fra var prangende. De danske drenge gjorde hvad de skulle – de vandt.

Danmark slog her til aften Letland 3-1 i EM-kvalifikationen. Den danske landstræner, Morten Olsen, vurderer efterfølgende, at sejren var tilfredsstillende, da Letland var et svært hold at spille imod, da de trak sig langt tilbage på banen. De danske drenge gjorde dog hvad de skulle – de hev sejren hjem.

”Vi skulle vinde, og det gjorde vi. Det er klart, at Letland er et hold, der trækker sig langt tilbage på banen, og jeg havde også set deres kamp mod Spanien, hvor spanierne først scorer til 2-0 efter 86 minutter. Så nemt er det heller ikke,” sagde Olsen til TV2 efter kampen.

Landstræneren var dog ikke tilfreds med indsatsen i anden halvleg, hvor han mener, at Danmark skulle have forsøgt sig med nogle flere skud.

”I anden halvleg spiller vi ikke godt fodbold, og når vi så får nogle chancer fra en 20-25 meters afstand, så skal vi selvfølgelig sparke. Vi prøver i stedet at nipse, men især på en bane som denne, skal der sparkes på mål. Banen var plan, men hård at spille på. Når vi spillede langsomt, fik vi ikke bolden til at glide. Så hoppede og dansede den i stedet, og så er det svært at spille,” sagde Olsen og fortsatte.

”Jeg vil godt spille fantastisk og underholdende fodbold, men det handler også om, om alle rammer formen, og det gjorde de ikke i dag. Det handler også om, hvilken modstander man møder. Der er ikke nogle, der har slået Letland stort. De har lige vundet 4-2 på Island og Spanien fik først afgjort kampen til sidst,” sluttede den danske landstræner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu