Наши партнеры

Menu



Olsen uenig i udvidelse af SAS Ligaen

Dansk fodbold

Mange mener, at en udvidelse af SAS Ligaen vil gå hårdt ud over kvaliteten af kampene, da der både sportsligt og økonomisk vil blive større forskel på top og bund, men det er Danmarks landstræner, Morten Olsen, uenig i.

Danmarks landstræner Morten Olsen håber, at SAS Ligaen bliver udvidet til 14 hold i stedet for de nuværende 12 mandskaber.

Landstræneren ser betydeligt flere fordele i at udvide ligaen i forhold til at lade den nuværende struktur forblive.

”Det vil først og fremmest give chancen til flere danske talenter. Som det er nu, er der mange hold, der hvert år satser for at undgå nedrykning. Det betyder, at der så ikke er plads talenterne. Med flere hold vil flere klubber være en del af midterfeltet, så dermed kunne tænke langsigtet,” forklarer Olsen til sporten.dk.

Mange er af den opfattelse, at flere hold i SAS Ligaen, vil betyde flere betydningsløse kampe, eftersom der vil opstå større forskel mellem topholdene og bundholdene, men dette argument køber Morten Olsen ikke.

”Flere af midterholdene vil blive bedre, og man glemmer altså, at det ikke er nemt at spille mod et bundhold. Det kræver en helt anden tilgang til kampene, og det lærer man altså også noget af. Når man kan i udlandet, så kan man nok også i Danmark,” vurderer han.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu