Наши партнеры

MenuOlsen udtager tre SAS Liga-spillere

Dansk fodbold

Landstræneren Morten Olsen har i dag udtaget de sidste tre spillere til truppen, når Danmark skal møde Holland og Polen i testkampene.

Morten Olsen valgte i dag, at udtage Mikkel Beckmann fra Lyngby, Martin Retov fra Brøndby samt Michael Jacobsen fra AaB til testkampene mod Holland og Polen. Jacobsen vil spille for U/21-landsholdet mod Tyskland, mens han vil blive rykket op i A-landsholdets trup til kampen mod Polen.

”Mikkel Beckmann ser vi stadig et stort potentiale i, efter vi havde ham med på Ligalandsholdet i januar og på A-landsholdet mod Slovenien og Tjekkiet. Martin Retov har haft et fremragende forår for Brøndby, og han er tilbage i den form, der gjorde ham landsholdsaktuel for et par sæsoner siden, og derfor vil vi gerne se ham tilbage i truppen,” siger Morten Olsen til DBU’s hjemmeside.

”Vi har som bekendt valgt at se bort fra Martin Laursen til disse kampe, og vil derfor gerne teste Michael Jacobsen i truppen til kampen mod Polen. Han kan dække både pladsen i midterforsvaret og venstre back. Men først og fremmest har vi valgt at give ham kamptræning og international erfaring i U/21-landsholdets kamp mod et af de stærkeste hold i Europa i øjeblikket,” forklarer Morten Olsen omkring Jacobsen, som har udsigt til debut.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu