Наши партнеры

MenuOlsen udtager Priske og Nørregaard

EM 2008

Morten Olsen har som erstatning for Thomas Kristensen og William Kvist, der begge har meldt afbud, udtaget Brian Priske og Hjalte Bo Nørregaard til de to landskampe mod Sverige og Liechtenstein.

Først måtte FC Nordsjællands Thomas Kristensen melde afbud til landsholdets vigtige EM-kvalifikationskampe mod Sverige og Liechtenstein, og nu har også FC Københavns William Kvist meldt afbud, da han ligesom Kristensen døjer med en skade.

Morten Olsen har afløserne klar, og han har valgt at udtage FC Københavns Hjalte Bo Nørregaard og Brian Priske fra Blub Brügge.

”Vi har været forberedt på situationen, og vælger at erstatte William og Thomas med to spillere med forholdsvis stor, international erfaring. Brian har spillet 23 landskampe, og har været med i truppen ved yderligere et stort antal kampe,” sagde Morten Olsen ifølge DBU, og fortsatte om Hjalte Nørregaard:

”Hjalte har vi tidligere haft med i A-landsholdstruppen og også på Ligalandsholdets træningstur i vinter, men hans største internationale erfaring har han naturligvis gennem sine Champions League-kampe for FC København.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu