Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Olsen udtager de to sidste - Jon Dahl er ude - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuOlsen udtager de to sidste – Jon Dahl er ude

VM

Danmarks landstræner, Morten Olsen, har søndag formiddag udtaget de sidste to spillere, som støder til landsholdstruppen, der skal op imod Sverige på lørdag i Stockholm.

Det danske landshold møder lørdag Sverige i Stockholm, hvor de spiller en yderst vigtig VM-kvalifikationskamp. Tidligere på ugen udtog landstræner Morten Olsen de 21 spillere, som i første omgang var en del af den danske trup, og i dag fuldte så to yderligere.

Der er tale om OB’s Anders Møller Chrisensen, som senest var blandt de bærende kræfter i dette års udgave af Ligalandsholdet, som i januar måned var i Thailand.

Den anden mand, som modtog den glædelige nyhed var Livornos midtbanespiller, 25-årige Martin Bergvold, som har spillet 58 kampe for DBU’s forskellige ungdomslandshold.

”Det er selvfølgeligt dejligt, og det er overraskende, selv om jeg naturligvis havde håbet på det. Det er første gang, jeg bliver udtaget, så det er rigtigt stort for mig,” fortæller Bergvold til DBU’s hjemmeside.

Det betyder samtidig, at Olsen ikke har haft mulighed for at udtage Jon Dahl Thomasson, idet han endnu ikke er kommet sig over sin skade, trods behandlinger af landsholdets tidligere fysioterapeut, Kim Christensen, samt landsholdslægen Søren Kaalund.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu