Наши партнеры

MenuOlsen råder Rommedahl til at kæmpe for sin plads

Andet fodbold

Den danske landsholdstræner, Morten Olsen, råder den hurtige danske fløj, Dennis Rommedahl, til at kæmpe for sin plads hos Ajax, og skal overbevise sin træner Marco van Basten, om at han tog fejl, ved ikke at bruge ham.

To af Ajax Amsterdams danske spillere, Kenneth Perez og Dennis Rommedahl, går ikke en lys fremtid i møde i Ajax. De er begge blevet placeret ude i kulden, et godt stykke fra førsteholdet.

Kenneth Perez er dog den det ser værst ud for. Den danske veterans mulige spilletid, er end ikke, hvis man skal tro den hollandske træner, til sted. Perez har overhovedet ikke fået lov at træne med førsteholdet.

Det sker ovenpå at Perez sidste sæson leverede en pragtsæson, hvor han blandt andet formåede at spille for både PSV Eindhoven og Ajax Amsterdam.

Mens Perez er blevet sat helt af holdet, så ser det en smule lysere ud for Dennis Rommedahl. Han har bare fået at vide, at han ikke har udsigt til spilletid hos hollænderne. Dette mener den danske landstræner, Morten Olsen, at Rommedahl skal modbevise Ajax-træneren om.

”Rommedahl er stadig en del af truppen, så er det op til ham at modbevise træneren. Det nytter ikke noget at sidde og tude over det,” siger Morten Olsen ifølge DR.

Dog ser det straks værre ud for Perez, og det har Morten Olsen da også indset:

” Kenneth Perez er kommet i en alvorlig klemme. Som træner ser man nogle gange forskelligt på tingene. Men det er da et problem, og jeg ser helst, at han spiller,” siger han.

Ajax’s tredje dansker, Michael Krohn-Dehli, har allerede forladt klubben, og menes at have fundet en anden hollandsk klub inden længe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu