Наши партнеры

MenuOlsen ligeglad med kritik

Dansk fodbold

Danmarks landstræner, Morten Per Olsen, er kold overfor kritikken han får i en intern DBU-analyse. Han mener, at en træner altid får kritik, hvis hans hold lider under svingende resultater.

Morten Olsen svarer for første gang på den kritik han har modtaget i en analyse, der er foretaget af DBU. Nogle af analysens hovedpunkter er lækket til pressen, og nu tager Olsen altså bladet fra munden:

“Det at være fodboldtræner nu om stunder er utroligt svært. Men vores arbejde er ikke at vinde nogen popularitetskonkurrencer. Vi skal vinde fodboldkampe. Og det er klart, at hvis vores hold ikke klarer sig så godt på det tidspunkt, hvor analysen foretages, hvilket vil sige, at vi ikke kvalificerer os til slutrunder, så er der sure muler, og sådan er det,” siger Morten Olsen til sporten.dk.

Olsen fortsætter:

“Det er resultaterne, der afgør, om vi er populære eller ikke er populære. Det gælder for alle trænere. Jeg er kun ansat til en ting, og det er at have med landsholdet at gøre, og det er også det eneste, der interesserer mig,” siger den tidligere libero for det danske landshold.

Morten Olsen fastslår, at det eneste, der kan redde Dansk Boldspil-Union image er, at landsholdet succesfuldt kvalificerer sig til VM i 2010 i Sydafrika.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu