Наши партнеры

MenuOlsen-kritiker udtaget til Ligalandsholdet

Dansk fodbold

Silkeborg-angriberen, Rajko Lekic, var i slutningen af sidste år ude og ytre sin skuffelse over, at han ikke var blevet udtaget til Ligalandsholdet. Men nu går angriberens store ønske i opfyldelse alligevel.

AGF’ salg af Michael Lumb til Zenit St. Petersborg betød mandag, at Morten Olsen kunne meddele Silkeborg IF’s angriber Rajko Lekic, at han alligevel var inde i Ligalandsholdsvarmen.

Dermed drager han med resten af Ligalandsholdstruppen til Thailand, på trods af, at Lekic i slutningen af sidste år var ude og kritisere Morten Olsens manglende tiltro til ham. På daværende tidspunkt sagde han blandt andet:

“Jeg er dybt, dybt skuffet. Jeg burde jo sige noget fornuftigt, selvom jeg ikke har lyst til det. Jeg kan se, at det havde været et plus for mig, hvis jeg havde været 100 procent dansk. Det er ikke mange med anden etnisk baggrund end dansk, der har været med på landsholdet,” forklarede Lekic til TIPS-Bladet.

Danmarks landstræner Morten Olsen begrunder sin udtagelse af Rajko Lekic med følgende ord:

”Rajko Lekic har vist rigtig god kvalitet, og han var med listen over kandidater fra starten. Vi har faktisk backpladserne godt nok besat til turen, og derfor har vi søgt at dække angrebspladsen, hvor Morten Duncan Rasmussen og Martin Bernburg jo desværre har været lidt skrøbelige rent fysisk i løbet af året,” fortæller Olsen ifølge DBU’s hjemmeside.

Ligalandsholdet er trods afbuddet fra Michael Lumb fortsat solidt dækket ind på venstreback-positionen, idet både Leon Jessen og Michael Jakobsen er med i truppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu