Наши партнеры

MenuOlsen har udtaget seks mand yderligere

Dansk fodbold

I dag udtog Morten Olsen de sidste seks spillere til landsholdets EM-kvalifikationskampe mod Sverige og Liechtenstein.

Blandt de seks navne, der blev præsenteret i dag var der et par overraskelser, idet Jonas Borring og Esben Hansen blev udtaget.

Begge spillere kan få landsholdsdebut, hvis de kommer på banen. De andre udtagende spillere var Thomas Sørensen, Jan Kristiansen, William Kvist og Morten Nordstrand.

Om Sørensen udtalte Morten Olsen:

”Der er ikke tale om en pludselig indskydelse efter Jesper Christiansen indsats mod Irland. Jesper er en klassekeeper, og hans præstation var ikke ringere end så mange af de andre spilleres. Til gengæld føler jeg mig overbevist om, at han aldrig gentager den. Og det har jeg talt med Jesper om samtidig med, at jeg bakkede ham op forud for kampen mod Benfica. Når vi tager Thomas med, er det naturligvis fordi, han gennem de seneste mange år har været Danmarks stærkeste keeper, og han nu er skadefri,” understregede Morten Olsen tidligt lørdag aften efter udtagelsen af Thomas Sørensen, der var skadet til kampen mod Irland.

”Jan Kristiansen behøver ingen introduktion, William kender vi fra både Ligalandsholdet og senest fra A-landsholdet, og Jonas Borring fik vi også dannet os et rigtigt godt indtryk af under Ligalandsholdets træningstur i vinter, og han er fortsat med at være i rigtig god form.

Vi har desværre ikke haft mulighed for at se Esben på Ligalandsholdet, men har vitterligt formået at gøre opmærksom på sig selv. Ikke alene overfor os, men nu også overfor hans kommende tyske arbejdsgiver. Han blusser af selvtillid, og vi ser ham som en rigtig god ”seks’er” i en kontrollerende midtbanefunktion,” sagde han om de resterende udtaget spillere.

På trods af, at FCK’s 24-årige Morten Nordstrand ikke umiddelbart ligner et førstevalg til landsholdets angreb, så har Olsen store ord med på vejen.

”Morten må siges at være ét af de bedste bud på en decideret forward på landsholdet i øjeblikket. Hans manglende internationale erfaring er naturligvis et handicap i en match som dén mod Sverige, men det må vi kompensere for på andre måder.”

Den komplette trup til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Liechtenstein ser således ud:

Jesper Christiansen

Stephan Andersen

Thomas Sørensen

Thomas Helveg

Michael Gravgaard

Martin Laursen

Daniel Agger

Niclas Jensen

Jan Kristiansen

William Kvist

Jonas Borring

Leon Andreasen

Daniel Jensen

Rasmus Würtz

Thomas Kristensen

Thomas Kahlenberg

Esben Hansen

Dennis Rommedahl

Peter Løvenkrands

Jesper Grønkjær

Jon Dahl Tomasson

Nicklas Bendtner

Morten NordstrandKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu