Наши партнеры

MenuOlsen frygter ikke konkurrencen

Dansk fodbold

FC Midtjylland hentede for nyligt den moldoviske landsholdsangriber, Sergey Dadu, i russiske CSKA Moskva. Det for dog ikke ligaens mest effektive angriber til at ryste i bukserne.

Trods den øgede konkurrence i front er den unge angriber Christian Olsen ganske rolig med udsigten til spilletid. Grundet reglerne om maks 3 ikke-EU spillere på banen af gangen, kommer Dadu højst sandsynligt til at kæmpe med de unge angribere Akeem Agbetu og Baba Collins om den sidste ikke-EU spiller plads i startopstillingen, da Femi og Salami regnes for sikre på den centrale midtbane. Derudover kan Frank Kristensen og Claus Madsen også spille i front, så selvom super-sub Olsen har svært ved at vurdere hvor tæt han er på startopstillingen, så regner han dog med spilletid.

“Det er et godt spørgsmål. Jeg ved heller ikke helt hvad min plads er nu. Han er jo en ikke-EU-spiller, og dem har vi jo nogle stykker af i forvejen, så det kan måske give plads, men han ligner da en der skal spille. Men jeg tager den med ro. Spilletiden skal nok komme,” siger Christian Olsen til bold.dk.

I efteråretssæson scorede den unge spiller hele 7 mål, og brugte i gennemsnit kun 85 minutter pr. mål, hvilket ingen andre spillere i ligaen kunne matche.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu