Наши партнеры

MenuOlsen forsikrer han bliver

Dansk fodbold

Selvom Danmark atter måtte vinke farvel til en slutrunde med et nederlag i gårsdagens kamp, forsikrer landstræner Morten Olsen, at han bliver på posten.

Morten Olsen slog i dag fast endnu en gang, at han har i sinde at fortsætte som landstræner for det danske landshold, trods massive rygter omkring en mulig tiltrædelse i Anderlecht-trænersædet.

”Skal jeg stå og gentage mig selv hele tiden? Det har jeg sagt. Det gør jeg,” sagde Morten Olsen til TV 2 Sporten dagen derpå i træningslejren i Vedbæk.

Landstræneren mener, at Danmark har manglet det held, der skal til, for at kvalificere sig til slutrunden. Olsen mener desuden også, at danskerne blev snydt for et straffespark i gårsdagens kamp.

”Jeg synes, det har været symptomatisk for hele vores kvalifikation, at de der ting ikke var med os. Det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning,” sagde Morten Olsen.

”Vi havde et par meget store chancer i de sidste 10 minutter, og hvis man ikke kan score på den slags, så får man problemer med at vinde fodboldkampe.”

Flere aviser sætter i dag spørgsmålstegn ved, om Morten Olsen er den rette mand til at styre de danske tropper, mens en undersøgelse foretaget af Analyse Danmark dog viser, at 42 procent af danskerne mener, at Olsen skal fortsætte. Hovedpersonen selv, ønsker ikke at kommenterer på dette.

”Jeg er fuldstændig ligeglad. Det er ikke det, det handler om. Det handler om min arbejdsgiver, og det handler om spillerne. Det er det mest vigtige,” sagde landstræneren, som også blankt afviser nogensinde at ville tillade Irlands spillestil at vinde indpas i Danmark.

”Alle ved, at hvis jeg bliver på denne post – og det ser det ud, som om jeg gør – så bliver der ikke spillet fodbold på den måde. Det er det valg, min arbejdsgiver har taget, og det er det valg, som jeg har taget. Sådan skal vi ikke spille fodbold i Danmark,” sagde Morten Olsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu