Наши партнеры

MenuOlsen forlænger med Randers FC

Dansk fodbold

Randers FC’s 20-årige midtbanespiller, Ricki Olsen, har i dag forlænget sin kontrakt med klubben. Den nye aftale løber frem til den 31. december 2011.

Midtbanespilleren, 20-årige Ricki Olsen, har slået igennem i denne sæson hos SAS Liga-klubben Randers FC. Klubben har tydeligvis også været tilfreds for deres midtbanespiller, hvilket har betydet, at de har forlænget kontrakt, så den nu løber frem til 31. december 2011.

”Jeg er meget glad for, at kontraktforlængelsen er faldet på plads, nu behøver jeg ikke at tænke på det mere. Jeg er nu klar over min nærmeste fremtid, og den er heldigvis hos Randers FC, frem for at jeg måske skulle have pakket kufferterne efter denne sæson,” forklarer Ricki Olsen til Randers’ hjemmeside og fortsætter:

”Jeg synes selv, at jeg har gjort det rigtigt godt i min tid i Randers FC, faktisk bedre, end jeg selv forventede det for et år siden, da jeg kom til klubben. Og måske også mere, end hvad klubben havde regnet med, så det er dejligt med en forlængelse på to et halvt år.”

Kronjydernes cheftræner, John Faxe Jensen, er meget tilfreds med forlængelsen med stortalentet.

”Det passer mig utroligt godt, at klubben og Ricki Olsen er nået til enighed om en forlængelse. Ricki har især i foråret vist kvaliteter via en række gode præstationer i SAS Ligaen. Og med sin unge alder in mente kan han stadig nå at udvikle sig yderligere i Randers FC.”

Olsen, som skiftede fra Brøndby IF for et år siden, har opnået 20 kampe på førsteholdet, hvor han har scoret fire mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu