Наши партнеры

MenuOlsen: Et drømmescenarie

Dansk fodbold

Det var en tydeligt lettet dansk landstræner, som blev interviewet umiddelbart efter aftenens VM-kvalifikationskamp mod Portugal i Lissabon. Danmark er i ekstase efter en fremragende indsats mod verdensstjerner som Pepe, Deco og Nani.

Danmark hentede her til aften tre uvurderligt vigtige point, da man besejrede Portugal i den europæiske VM-kvalifikation. Danmark var bagud to gange i kampens forløb, men formåede alligevel at vende nederlag til sejr i de døende minutter.

“Det er et drømmescenarie. Fantastisk for alle. Man sad alligevel med en mærkelig fornemmelse, da de kom foran igen, men grundlæggende viste spillerne en fantastisk metalitet,” strålede Morten Olsen kort efter kampen.

Morten Olsen forklarede ydermere, at de danske helte var frusterede i anden halvleg, men alligevel kæmpede videre og bevarede en fremragende mentalitet.

“Spillerne var frusteret i halvlegen, da de mente, de fik skabt nogle store chancer,” sagde Olsen og fortsatte:

“Jeg sagde til spillerne inden kampen, vi har alt at vinde. Vi havde drømt om fire point, og derfor var det særdeles tilfredsstillende,” fortalte en stolt landstræner, der her til aften har skabt det hidtil mest overraskende resultat i den europæiske VM-kval, set med danske briller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu