Наши партнеры

MenuOlsen er vred over kritikernes manipulation

Dansk fodbold

Morten Olsen afviser, at Danmark kun spiller med en enkelt angriber i front. Han mener, at der er tale om manipulation, når kritikerne forsøger at tegne dette billede.

Kritikken mod Morten Olsen er absolut ikke dæmpet, eftersom det nu står klart, at Danmark ikke kommer med til EM-slutrunden. Kritikkerne mener ikke, at Olsens foretrukne 4-3-3 taktik passer til landsholdsspillertyper, og de fleste så hellere, at man spillede den klassiske 4-4-2 med to angribe i front i stedet for én.

Morten Olsen er uenig, og mener, at han spiller med mere end en mand i front.

”Vi skal ikke have to angribere fremme, vi skal have mange flere, og det har vi også. At det så på papiret ser du for manden på gaden som om, vi kun spiller med én, er jo fordi, der bliver manipuleret med det. Man bliver jo totalt forvirret,” fortalte Morten Olsen til B.T.

”Lige i øjeblikket er der så mange selvmodsigelser fra dem, der kritiserer. Den ene dag er det én ting og den anden dag noget andet. Og så kan de ikke huske, hvad de selv har sagt. Der er da nogle mandagstrænere, jeg lytter til, men jeg skal jo overbevises,” sagde han til avisen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu