Наши партнеры

MenuOliver Kahn takker af

Tysk fodbold

Efter en lang og gloværdig karriere har Oliver Kahn besluttet, at den indeværende sæson bliver hans sidste. Landsholdsmålmandens sidste kamp som professionel bliver i Kolkata, hvor op mod 100.000 vil kunne overvære kampen.

Efter denne sæson takker en af vores tids største målmænd af. Tysklands og Bayern Münchens karismatiske frontfigur, Oliver Kahn, har valgt at stille de efterhånden slidte støvler på hylden, når sidste Bundesliga-kamp er spillet og hans afsked kommer ikke til at gå stille af sig.

Bundesligaens førerhold drager efter sidste spillerunde på en lille turné i det indiske, hvor der er planlagt en kamp mod holdet Mohan Bagun, som skal spilles i Kolkata og der ventes op i mod 100.000 tilskuere til den kamp, som bliver Kahns sidste.

Lader man blikket falde over Oliver Kahns CV kan der ikke drages tvivl om hans kvalitet og værdig, således står han noteret for syv mesterskaber, fem pokaltitler, en Champions League titel, en UEFA Cup-titel og sidst, men ikke mindst, et Europa-mesterskab.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu