Наши партнеры

Menu



Også Mark van Bommel involveret i disciplinærsag

Tysk fodbold

Bayern Münchens hollandske midtbanespiller, Mark van Bommel, har fået to spilledages karantæne efter at have givet en dommer en yderst ubehøvlet gestus.

Det var et yderst uheldigt øjeblik, da Mark van Bommel blev taget i at lave en truende gestus overfor dommeren i Bayern Münchens opgør med Hamburger SV.

Episoden skete nemlig i forbindelse med, at van Bommel var blevet udvist i samme kamp med to dumme gule kort inden for et minut, og så var der lagt i kakkelovnen til en større karantæne. Både for selve gestusen, og også karantæne for udvisningen, som fandt sted lige før episoden indtraf.

Men hollænderen slipper således overraskende med “blot” at skulle sidde ude i to af Bayerns kommende kampe, hvor den ene kamp blot er for det røde kort, som han pådrog sig, før episoden med den truende gestus indtraf.

van Bommel var involveret i en lignende sag, da han for et år tilbage scorede for Bayern München mod Real Madrid i Champions League, for derefter at lave den samme provokerende gestus til tilskuerne, som han gjorde mod dommeren i forbindelse med HSV-kampen. Real Madrids fans havde været ude efter van Bommel hele kampen på grund af hans fortid hos arvefjenderne, FC Barcelona.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu