Наши партнеры

MenuOfficielt: Vejle henter svensk cheftræner

Dansk fodbold

Vejle Boldklubs nye cheftræner bliver den 45-årige svensker Mats Gren. Han tiltræder fra et job som assistenttræner i Grasshopper Club Zürich.

I dag kunne Vejle Boldklub offentliggøre klubbens nye cheftræner. Den nye mand i trænersædet bliver den 45-årige svensker Mats Gren, som tiltræder efter at have fungeret som assistenttræner hos Grasshopper Club Zürich.

Gren har underskrevet en treårig aftale, og han vil tiltræde efter sommerpausen.

”Vi har valgt Mats Gren som vores nye cheftræner, fordi han med sin profil og meget høje faglige niveau lægger sig tæt opad vores nye strategi “Blod, sved og VB“. Den handler om det lange seje træk og om at udvikle den eksisterende spillertrup og skabe mere selv. Det matcher fint med den ydmyghed som Mats Gren besidder, og samtidig er han en konsekvent træner,” fortæller sportschef Hans Lauge til klubbens hjemmeside.

Igennem de seneste to år har Gren været assistenttræner i Grasshopper. Før han skiftede til dem, var han cheftræner for FC Valduz i en enkelt sæson. Han har derudover været cheftræner for Grasshoppers U18 og U16-hold.

”Jeg har sagt ja til jobbet som cheftræner i Vejle Boldklub, fordi det er en klub med potentiale og store muligheder, som har hele byen og området bag sig. Jeg ser frem til den spændende udfordring, det bliver at bringe Vejle Boldklub tilbage i SAS Ligaen, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet,” siger Mats Gren.

Gren har også tidligere gjort sig som spiller, hvor han opnåede 23 kampe på det svenske A-landshold i perioden 1984 til 1992. I klubregi skiftede han tilbage i 1985 fra IFK Göteborg til Grasshopper Club Zürich, hvor han var aktiv som spiller frem til 2000.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu