Наши партнеры

MenuOfficielt: Thomas Vermaelen til Arsenal

Engelsk fodbold

Arsenal har hentet den belgiske landsholdsforsvarer og anfører i hollandske Ajax. Klubberne har valgt ikke at offentliggøre købsbeløbets størrelse.

Arsenal kunne sent fredag eftermiddag offentliggøre købet af belgiske Thomas Vermaelen. Det hedder sig at den belgiske midterforsvarer, som også kan dække venstreback, er tilknyttet på en langtidskontrakt.

Arsenal-manageren Arséne Wenger er yderst tilfreds med, at det er lykkedes klubben, at hente den tidligere Ajax-anfører.

“Thomas er et rigtig godt køb for Arsenal, og vi er meget tilfredse med at han slutter sig til os. Thomas er en solid spiller med erfaring fra Champions League- og UEFA Cup-fodbold, og han er også fast man på det belgiske landshold,” siger Wenger om indkøbet til klubbens hjemmeside.

“Thomas er primært en venstrebenet midterforsvar, men han er fleksibel og kan også dække venstreback. Han er stærk teknisk og har en stærk vinderattitude, og jeg er ikke i tvivl om at hans ankomst vil styrke vores hold. Thomas Vermaelen vil blive et stort aktiv for Arsenal.” uddyber Wenger.

Thomas Vermaelen var selv lige så begejstret for sit store skifte.

“Jeg er så glad for at skifte til Arsenal. Det er en fantastisk klub med en verdensklasse manager, spillere af høj kvalitet og et fantastisk stadion. Alting er sat op til at Arsenal går succesfulde år i møde, og jeg valgte skiftet til Arsenal fordi jeg ved at denne klub vil kæmpe om trofæer.” siger Vermaelen om skiftet.

Vermaelen var i sidste sæson anfører i Ajax, hvor han fik sin debut som 18-årig. Belgieren tilbragte sin ungdomstid hos den belgiske klub KFC Germinal Beerschot. Nu venter større ting for Vermaelen, som nu er fast mand på det belgiske landshold, hvor han har spillet 21 kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu